ikayserili Profesyonel Üye Katılım 10 Ocak 2007 Mesajlar 1,220 Puanları 481 Yaş 39 Konum Ürgüp 2 Ara 2012 #11 blackman33' Alıntı: arkadaşlar bu autocad de bir proje açtım arka fon hep nokta nokta bunu nasıl kaldıracağız? Genişletmek için tıkla ... ızgaralardan bahsediyorsun galiba. Grid Display = klavyede F7 tuşuna basarak veya komut satırına Grid ENTER Off yaparak kaldırabilirsin. tersi için On
blackman33' Alıntı: arkadaşlar bu autocad de bir proje açtım arka fon hep nokta nokta bunu nasıl kaldıracağız? Genişletmek için tıkla ... ızgaralardan bahsediyorsun galiba. Grid Display = klavyede F7 tuşuna basarak veya komut satırına Grid ENTER Off yaparak kaldırabilirsin. tersi için On
blackman33 Üye Katılım 2 Ara 2012 Mesajlar 3 Puanları 1 Yaş 35 5 Ara 2012 #12 arkadaşlar bu basma anahtar ile komutatör arasındaki fark nedir ki autocad de neye göre seçerek kullanıyoruz?
arkadaşlar bu basma anahtar ile komutatör arasındaki fark nedir ki autocad de neye göre seçerek kullanıyoruz?
furkankocak19 Üye Katılım 28 Eyl 2011 Mesajlar 27 Puanları 1 Yaş 32 24 Ocak 2013 #13 kaynaklar icin tesekkurler ancak autocad egitim videoları varsa verir misiniz?
donttreadonme Üye Katılım 20 Eki 2011 Mesajlar 10 Puanları 1 Yaş 42 10 Şub 2014 #14 çok iyi bir konu ve harika paylaşımlar. eksik olan eğitim videosu. oda olsa tadından yenmez. emeği geçenlerden allah razı olsun.
çok iyi bir konu ve harika paylaşımlar. eksik olan eğitim videosu. oda olsa tadından yenmez. emeği geçenlerden allah razı olsun.