mert63 Üye Katılım 11 May 2009 Mesajlar 35 Puanları 1 Yaş 36 29 Kas 2009 #1 Merhaba arkadaşlar ücretsiz autocad kursu arıyorum yardım. İlgilenenler için şimdiden teşekkür... Saygılarımla...
Merhaba arkadaşlar ücretsiz autocad kursu arıyorum yardım. İlgilenenler için şimdiden teşekkür... Saygılarımla...
taner.bayir Üye Katılım 17 Eyl 2009 Mesajlar 643 Puanları 6 29 Kas 2009 #2 bahçelievler erkan avcı eml de şubat ayı gibi başlayacak diye biliyorum bir araştır.
csogur Üye Katılım 6 Şub 2010 Mesajlar 9 Puanları 1 Yaş 46 21 Haz 2011 #3 autocadokulu.com - AutoCAD Kursu, AutoCAD Eitimi, AutoCAD izimi, 3ds Max kursu, V-Ray kursu, PhotoShop kursu, Eitimleri öğrenme linkleri mevcut
autocadokulu.com - AutoCAD Kursu, AutoCAD Eitimi, AutoCAD izimi, 3ds Max kursu, V-Ray kursu, PhotoShop kursu, Eitimleri öğrenme linkleri mevcut
miyankizu Üye Katılım 1 Ocak 2010 Mesajlar 10 Puanları 1 1 Tem 2011 #4 erkan avcı gelecek sene için yıkılıp yeni bina yapılma durumu varmış ben bu sene plc kursuna gittim orada hocalarımız o şekilde söylüyormuş. eğer orayı bekleyecek olanlar varsa farklı alternatifleri değerlendirsin bence
erkan avcı gelecek sene için yıkılıp yeni bina yapılma durumu varmış ben bu sene plc kursuna gittim orada hocalarımız o şekilde söylüyormuş. eğer orayı bekleyecek olanlar varsa farklı alternatifleri değerlendirsin bence