Birmühh Üye Katılım 2 Şub 2018 Mesajlar 2 Puanları 1 Yaş 30 15 Şub 2018 #1 Abilerim ablalarım autocad 2017 ye lisp yükleyebiliyor muyuz birde ben birden fazla çizginin uzunluğunu toplamak istiyorum bununla ilgili bir komut var mi yoksa lisp mi kullanmam lazim cevaplarınız için teşekkür ederim.
Abilerim ablalarım autocad 2017 ye lisp yükleyebiliyor muyuz birde ben birden fazla çizginin uzunluğunu toplamak istiyorum bununla ilgili bir komut var mi yoksa lisp mi kullanmam lazim cevaplarınız için teşekkür ederim.
ademcelik Profesyonel Üye Katılım 26 Tem 2008 Mesajlar 2,334 Puanları 656 Yaş 41 16 Şub 2018 #2 Birmühh' Alıntı: birde ben birden fazla çizginin uzunluğunu toplamak istiyorum Genişletmek için tıkla ... çizgileri poliline komutu ile çizin. çizilen çizginin özelliklerinden toplam uzunluğunu görürsünüz.
Birmühh' Alıntı: birde ben birden fazla çizginin uzunluğunu toplamak istiyorum Genişletmek için tıkla ... çizgileri poliline komutu ile çizin. çizilen çizginin özelliklerinden toplam uzunluğunu görürsünüz.