OTOMASYONCU MEHMET ALİ Üye Katılım 25 Ocak 2009 Mesajlar 98 Puanları 1 17 Kas 2011 #1 Selam beyler...Autocad de üç boyuta yeni başladım.3 boyutta vidaya nasıl diş açabilirim.Bu mantıkla helezon tasarımıda yapacam yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler....Kolay gelsin.
Selam beyler...Autocad de üç boyuta yeni başladım.3 boyutta vidaya nasıl diş açabilirim.Bu mantıkla helezon tasarımıda yapacam yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler....Kolay gelsin.
ekursad Üye Katılım 3 Eyl 2011 Mesajlar 7 Puanları 1 Yaş 40 18 Kas 2011 #2 çok hakim değilim konuda ama kurcalarken dikkatimi çekmişti LOFT komutu ile herhangi bir objenin belirli aralıklar ile kesitini çizip modelleyebiliyorsun sanırsam.
çok hakim değilim konuda ama kurcalarken dikkatimi çekmişti LOFT komutu ile herhangi bir objenin belirli aralıklar ile kesitini çizip modelleyebiliyorsun sanırsam.
KiII4FuN Üye Katılım 6 Nis 2009 Mesajlar 13 Puanları 1 Yaş 35 1 Ara 2011 #3 autocad yerine solidworks öğrenseniz sizin için daha iyi olur diye düşünüyorum