AVAYA santrali

elector-

Üye
Katılım
12 Ara 2008
Mesajlar
37
Puanları
1
Yaş
43
selam arkadaşlar
avaya santrali hakkında türkçe kaynağa ihtiyacım var
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
bu forumdan elim boş dönmeyeceğime inanıyorum.
 
kardeş bulursan banada haber ver. öyle bi kaynağı bende 3 yıldır arıyorum ama bulamadım. ava santrallerle ilgili bi problemin varsa yardımcı olmaya çalışırım.
 
Nasıl bi kaynak? Ben yüzeysel olarak düşündüm attaki linki yapıştırdım ama olay sandığım gibi değilmilş galiba
BİMEL LTD. ŞTİ.
 
Arkadaş Bu santraller noktasında türkçe kaynak bulabilmeniz çok zor.İngilizcelerinide bulmanız hiç kolay değil,zira üretici firmalarının sitelerinde bayi olarak giriş yapmadığınız zaman bu dökümanlara ulaşamıyorsunuz.Bunları elde edebilmenizin en iyi yöntemi santraliniz kurulurken kurucu firmadan almak.
 
internette almanca ve ingilizce ayrıntılı döküman mevcut, avaya nın sitesine girip santral modelini yazarak bulabilirsin.
 
avaya santralde abonenin dışarıdan tuşlanmasını engellemeyi bilen varmı.Müdür telefonlarımız öyle fakat bi tanesi nasıl olduysa dışarıdan tuşlanıyor. diğerleriyle mukayese ettim ama bulamadım bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum.
 
İçinizde Avaya PBX konusunda bilgili olan var mı? İş var da.
 
benimde AVAYA santral ller hakkında dökümanlara ihtiyacım var hiç bi yerde düzgün ayrıntılı bi kaynak bulamadım.. ingilizce türkçe fark etmez link atarmısınız bana...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…