AVEAdan yediğim kazık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ibora

Usta Üye
Katılım
14 Eyl 2008
Mesajlar
1,203
Puanları
156
Yaş
56
Herkese iyi akşamlar,
AVEAdan özellikle çalıştığım işyerinde kullanmak için 3G modem satın aldım. Üstelik 1 yıl anlaşmalı. Amma velakin satan bayii benim bulunduğum bölgede 3G olmadığını bana söylemedi. Kaldı ki işyerimde bırakın 3G'yi, telefon iletişimi bile kuramıyorum. Diğer operatörlerin 3G'sini kullanan arkadaşlar dalga geçiyorlar. Bir de buna mı yanayım :) AVEA'ya birkaç kez mail atmama rağmen beyler geri arama zahmetinde bile bulunmadı. Şimdi alamadığım bir hizmetin parasını her ay tıkır tıkır ödüyorum. Sizce bu kurumsal bir dolandırıcılık değil mi?
 
Ben ce bunun yeri burası değil Tüketici hakları dernekleridir. Buradakiler anca sana he der çok kötü olmuş der Hakkını gerçekten istiyorsan tüketici haklarına yada biraysel dava açacaksın. Yada şikayet siteleri var kurumları baglayan yasal çalışan onlara şikayette bulun.
 
Geçmiş olsun, kusura bakmayın ama hata sizde. Durumunuzun cep telefonu hattı alıp,dağbaşında kullanmaya çalışmaktan bi farkı yok. Hizmeti almadan önce kendiniz bu araştırmayı yapmalıydınız.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
129,071
Mesajlar
922,999
Kullanıcılar
451,353
Son üye
erkancos

Yeni konular

Geri
Üst