AVM dükkan-cafe-restoran elektrik projesi

Katılım
6 Haz 2021
Mesajlar
29
Puanları
1
Yaş
27
Arkadaşlar herkese kolay gelsin. Elinizde cafe elektrik projesi örneği var mı ? Özellikle avm içinde olması daha iyi olur yoksa normal bir cafe- restorant elektrik projeside olabilir. onurrorakcii@gmail.com adresine yollar mısınız ? teşekkür ederim.
 
Arkadaşların yardımlarını beklemeniz .
Hocam forum kurmanın ana mantığı bu değil midir zaten? Elbette yardım bekleyeceğim. Bunun araştırmakla alakası yok. Muhtemelen yaşça sizden küçüğüm,teknoloji ile büyüdük.Ve emin olun arşiv taramasını sizden daha iyi yapıyorumdur. Ben projeyi bana atabilecek kişiye bir iki soru soracaktım
 
Bak Onur, eleştirdiğin kişinin mesaj sayısına ve yaptığı yorumlara bakarsan senden çok ama çok tecrübeli olduğunu; konu araştırmasını ben de dahil herkesten daha bildiğini görmüş olacaktın. Sen armut piş ağzıma düş mantığı ile hareket edersen ve üslubunu senden yaşça büyük birine saygısızca gösterirsen kimseden yardım alamazsın.
 

Arkadaşım biraz içerlenmişin .
Projelerle ilğim yok , sana yardımcı olmak için link verdim üyelikli paralı parasız bilmem .
Proje ile ilğili olsa verirdim . ( dükkan senin !!! )
Birde şu var , siz bu projeden para kazanmayacakmısınız ?
Öğrenme aşaması mı ?
Eskiden paket projeler kullanılırmış .
Her binaya aynı proje avanta lavanta kabulu .
Bedavaya mı yapacaksınız ? demek ki link verenler de sizin gibi para ile hizmet veriyor .
Para ver daha fazla para kazan .

Burası forum yardımlaşma diyorsanız beklemeniz .
Yardım karşılıksız yapılır , karşılıksız verilir .
Siz nasıl hep konu sahibi olmuşsunuz .

Yardım için sizde biraz çaba gösterseniz .

Kolay Gelsin Sağlıcakla ....
 
ben hakaret etmedim. yaşça büyük birine nasıl davranmam gerektiğini bilecek durumdayım.Beyefendi bana mesajı paylaşırken asıl gereksiz bir üslupta bulunmuş.
içerlenmedim Sadece baştaki siteminizi biraz gereksiz buldum. Yine meslek büyüğümsünüz özür dilerim yanlış cümle kurduysam. Yalnızca araştırma yapmalık bir durum değil asıl amacım biraz farklıydı.
 

Kolay Gelsin Sağlıcakla ....
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…