Aydınlatma hattından kablo çekmek

falseee

Üye
Merhabalar apartmanın içine kamera koymayı düşünüyoruz fakat kamera koymak için bir priz veya buat yok sadece apartman içi lambalar mevcut. Bu aydınlatma hattından kamerayı çalıştırmak için Elektrik çekebilir miyim? Mümkünse hem lamba hem de kamera aynı anda çalışsın istiyorum. Kamera 12V, 1A ile çalışıyor.

Merhabalar apartmanın içine kamera koymayı düşünüyoruz fakat kamera koymak için bir priz veya buat yok sadece apartman içi lambalar mevcut. Bu aydınlatma hattından kamerayı çalıştırmak için Elektrik çekebilir miyim? Mümkünse hem lamba hem de kamera aynı anda çalışsın istiyorum. Kamera 12V, 1A ile çalışıyor.
güzel insan, cevap: hem evet, hem de hayır. evet çekebilirsin. hayır sadece lamba yandığında kamera çalışır.

güzel insan, cevap: hem evet, hem de hayır. evet çekebilirsin. hayır sadece lamba yandığında kamera çalışır.
Yanlız lamba sensörlü lamba. İkisini de aynı anda çalışır halde kullanabilir miyim? Yani lamba sensörlü bir şekilde çalışmaya devam edicek ama kamerayı etkilemeyecek.

Lambanın elektrik aldığı buat yakinlardadır. Oradan çekmenizi tavsiye ederim. İlla lambadan çekecek olursanız elektriksel bir sorun yaşanmaz.

Böyle uydur kaydır uygulamalar sonradan çıkan arızalar ve sonradan gelen teknik elemanlar için çin işkencesi oluşturur malesef . Ortak kullanım sigortalarınıza bir ilave daha yaptırıp beslemeyi oradan alın . İşçilik maliyeti çokmuş , malzeme külfeti fazlaymış derseniz forumda malesef illagal çözümlere destek vermiyoruz demek isterdim. Ama illa ki şurdan hoplayın burdan toplayın diyen biri çıkar gün içinde .

Yanlız lamba sensörlü lamba. İkisini de aynı anda çalışır halde kullanabilir miyim? Yani lamba sensörlü bir şekilde çalışmaya devam edicek ama kamerayı etkilemeyecek.

Bildiğiniz konu sorusunu sormusunuz.
Ne desek zaten yapacaksınız düşüncem.

Sensörlü lamba kamerayı etkilemiyorsa ?
Test etmeden ? tam bilinmez .

Sağlıcakla.

Forum istatistikleri

Konular
129,950
Kullanıcılar
452,870
Son üye
kmllmz