AYINLATMA BUATINDAN ELEKTRİK ALMA (RESİMLİ)

Aslında yapacağın iş evet sende yapabilirsin mantığını anlarsan.Yapacağın şu önce Bismillah deyip sigortaları kapatacaksın sonra buattaki kabloları kontrol kalemi ile bakacaksın Elektrik hala geliyormu gelmiyorsa tamamdır işe başla.Sanırım hattı çekmişsin gerisi kabloların yerini değiştirmen olacak.Şimdi anahtara iki kablo gidiyor renk mavi demişsin iki mavi kablodan biri buattan anahtara girip anahtardan çıkıp buata gidiyor.Yapman gereken altını çizerek belirttiğim anahtara giren kabloyu buatta bulup pirize göndermen olacak. Nötrü söylemiyorum onu halletmişsin zaten.Yinede risk risk tir başka elektrikçi bulabilirsen çağır gelsin yapsın.

o usta ufak iş diye gelmemiş ama samimiyetle söylüyorum ben bir ampul takmaya 5 km lik yere gittiğimi biliyorum. bu gün ufak bir işe gidersiniz o iş yarın size daha büyük işler çıkarır.o bir tek ampul taktığım kişiyle daha sonra yıllardır bir çok iş yaptık.slm

babana rahmet rezistans ustam

"veysel28",

"aliyağmur",

"DGN FRT",

"RESİZTANS",

Ayrı ayrı teşekkür ederim destekleriniz için.Bilgi paylaşımını görmek hakikaten memnuniyet verici.

İhtiyacım olan işi yaptım,herhangi bir sorun yok.

Konu kapatılabilir.

HADİ GÖZÜN AYDIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…