azzemre
Üye
Buyrun cihazın seri numarası teşekkürlerHollanda dan yazı geldi, tam model no ve seri no bekliyorlar, bulursanız sorun çözülecek.
Değerli meslektaşlarım makine kuruyoruz fotoğraftaki frenleme cihazında problem yaşadık üst klemens belli ama alt klemenste nereye ne bağlayacağımızı bulamadık.
Bilen gören bağlayan dostların yardımlarını bekliyorum.
Anlayamadım malesef anlatır mısınızÜstündeki yazılar yeterli olması lazım.
Amerikan menşeli bir ürün. Döküman malesef nette yok . Zaten 110 volt muhabbetinden belli .Değerli meslektaşlarım makine kuruyoruz fotoğraftaki frenleme cihazında problem yaşadık üst klemens belli ama alt klemenste nereye ne bağlayacağımızı bulamadık.
Bilen gören bağlayan dostların yardımlarını bekliyorum.
Evet malesef o sebepten bir yanıt arıyorumAmerikan menşeli bir ürün. Döküman malesef nette yok . Zaten 110 volt muhabbetinden belli .
Malesef çok eski bi makine olduğu için sürücü yok kontaktör varbunun eşleştiği bi sürücü olması lazım. marka modeli nedir?
Makine çok eski hiçbir şeyi yokIlk basta inverter dc bara uzerinden frenleme direncini kontrol eden bi modul zanettim. Simdi uzerinde dusundukce dinamik frenleme modulu oldugu agir basiyor. Muhtemelen motora kontaktorle veya direkt baglaniyor. Semasi yok mu bu makinenin?
Kontaktörle yol veriyor ve makine çalışan makineymişfrenledıgınız motorun yolverme yontemı surucu ılemı yoksa kontaktor ılemı ?
eger kontaktor ıle ıse sız