KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
B&R 'ın Automation Studıo diye bir programı var,bu program ile PLC programlaması yapılıyor.Programlama dili olarak Basic,C,Statement list,Ladder,Function Block kullanılabiliyor.Fakat program şifre istiyordı diye hatırlıyorum,belki B&R sitesinden deneme sürümü ile programlama yapılabilir.Yorum Otomasyon Türkiye distribütörü ordan yardım alabilirsiniz belki.
--------------------------------------------------------------------------------
bunun yazılım programını nasıl bulabilirim.elinde olan varsa yada nerden bulacagımı bilen.yardımcı olursanız sevinirim.
--------------------------------------------------------------------------------
bunun yazılım programını nasıl bulabilirim.elinde olan varsa yada nerden bulacagımı bilen.yardımcı olursanız sevinirim.
Selam arkadaşlar.
30 günlük ( gün sonu şeklinde değildir.Yani programı bir kez açtınız işiniz bitti kapattınız 3 ay sonra tekrar açabilirsiniz.Açtığınızda 29 olacaktır) programın demosu vardır.Konu hakkında bilgi için bana özelde ulaşabilirsiniz.
Yazılım konusunda nasıl bir destek istiyorsunuz? bende yardımcı olabilirim.
Yorum otomasyon...