zeleroh Üye Katılım 4 Kas 2019 Mesajlar 11 Puanları 1 Yaş 27 26 Kas 2024 #1 Elimde appoces 3 var, ve 3 eksenli bir sürücü ama ben tek servo bağlamak istiyorum ama hata alıyorum yapamadım bilen yardımcı olabilir mi. plk sürekli yanarken axisler flaşörlü yanmakta
Elimde appoces 3 var, ve 3 eksenli bir sürücü ama ben tek servo bağlamak istiyorum ama hata alıyorum yapamadım bilen yardımcı olabilir mi. plk sürekli yanarken axisler flaşörlü yanmakta
molehiya Üye Katılım 10 Eki 2007 Mesajlar 266 Puanları 1 11 Nis 2025 #2 Konu acılalı 1 seneden fazla olmus ama hala yardıma ihtiyacınız varsa ulasın lutfen.
macix Onursal Üye Onursal Üye Katılım 11 Mar 2007 Mesajlar 1,119 Puanları 56 12 Nis 2025 #3 Daha önce B&R ile çalışmadım, konu ile deneyimli biri görseydi mutlaka dönüş yapardı.
Konu Sah KS zeleroh Üye Katılım 4 Kas 2019 Mesajlar 11 Puanları 1 Yaş 27 4 May 2026 #4 molehiya' Alıntı: Konu acılalı 1 seneden fazla olmus ama hala yardıma ihtiyacınız varsa ulasın lutfen. Genişletmek için tıkla ... Merhaba teşekkürler B&R yeniydim şu an plc ve servolarında gayet iyiym. Daha önce çalışmıydınız B&R ile
molehiya' Alıntı: Konu acılalı 1 seneden fazla olmus ama hala yardıma ihtiyacınız varsa ulasın lutfen. Genişletmek için tıkla ... Merhaba teşekkürler B&R yeniydim şu an plc ve servolarında gayet iyiym. Daha önce çalışmıydınız B&R ile