Babamı anlamıyorum..

valla öyle değil işte usta...
sen benim annemi babamı tanısan bu adam yıllarca nasıl sabretmiş dersin ?
hem arabayı sahiplenmenten ziyade ben sanki arabayı alıp durmadan biryerlere giden bir adam değilim ki anahtar olduğu yerde duruyor sorun duran anahtarı neden saklıyor ?? bize 1 gram faydası olmadığı gibi birde zararı oluyor .hayattayken ne hayrını gördüm ki hep 2. 3. plana atıldım....
batsın bu dünya ....

yuh insan oğlundan araba sakınır mı? yazıklar olsun bu kafada devam ederse arabanın hiç hayrını göremez...

ALLAH kolaylık versin , moralını bozma
Kolay Gelsin Sağlıcakla Kalın .

Hayırlısı ile önce sağlık + iş + ev + evlilik + en son araba benim sıralamam !!!
Sağlıcakla Kalın .

Hayırlısı ile önce sağlık + iş + ev + evlilik + en son araba benim sıralamam !!!
Sağlıcakla Kalın .

benim sıralamam önce : iş +araba + eş + ev ... ben arabasılzığın sıkıntısını çok çektim halada çekiyorum o yüzden ilk fırsatta kendi arabamı alacam...

rüyalarıma giriyor , bedava verseler vergisi ve deposunu nasıl doldururum diyorum .

:d aman yok usta benim öyle yüksek hayallerim yoktur normal orta halli bir arab olsun kafi...

mesela ...

1.6 hdi...

Ekli dosyalar

• 301.jpg
    43.9 KB · Görüntüleme: 18
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…