Bahçe Duvarına priz takcam ne kadar ücret alınır?

Hocam alt tarafı 5 tane priz dediğin keşke sadece prizleri duvara monte edip bırakmak olsa 70 metre kanal döşeyeceğim 70 metre kablo çekeceğim.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Sen 100 lira al bana 50 lira verirsin yaparım sende kısa günün kârı 50 lira kazanmış olursun . Halandan 100 lira alabilrsen daha ne istiyorsun normaldir.
 
Hocam alt tarafı 5 tane priz dediğin keşke sadece prizleri duvara monte edip bırakmak olsa 70 metre kanal döşeyeceğim 70 metre kablo çekeceğim.

Ya tabi ki uğraşacaksın orda emek harcayacaksın,fakat işi yapacağın yer Hala evi.
Ben olsam işi yapar sonra da elini öperim..Para verse bile reddederdim kesinlikle.
Hayatta her şey para değil.Allah razı olsun demesi bile yeter bence..
Normale bakarsak yapacağın işin fiyatı bence 200 tl.
Adam 2 pimaş bağlıyo biyere 15 dk içinde 100 tl yi kapıp gidiyor.
Biz elektrikçiler daha çok uğraşıp yoruluyoruz,talep edilen miktara bak.Çok saçma..
 
Size katılıyorum ustam. Akrabalık bağları bu sayade güçlenir. Artık her şey para olmuş ne akrabalık ne kardeşlik duyguları kalmış. Arkadaş için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın sakın genel konusuyorum.
Sucuların el emeğine akıl sır ermiyor. Vicdanları ile Allah arasında artık. Her kim hakketmediği parayı alırsa o para muhakkak bir yerden çıkar. Saygılar..
 
Hocam tabiki akrabalık önemli ona birşey demiyorum benim de gönlüm razı gelmez akrabamdan para almak.Almayı da düşünmem zaten ama ısrarla vermeyi teklif ederse ne kadar isteyim anlamında sordum hakkı nedir diye.İyice akraba sevmez hain evlat ilan ettin beni
 
Yok yahu. Sİze yönelik söylemediğimi mesajımda belirttim. Genel olarak konuşuyorum. Yanlış anlaşılmasın.
 

Yok kardeş estağfirullah öyle bişey söylemek istemedim kesinlikle
Israrla vermek isterse 50 tl yeter..Diğer türlü 200 tl
Kolay gelsin..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…