Baharat dolum makinesi

emin054

Üye
selamlar dikey terazili sistem baharat dolum makinemiz var üst bunkere mal döktüğümüzde bazı hammaddeler akmıyor bunkerin altındaki kefelerin içerisinde 10 cm ikitane düz titreşim çubuğu var ama yine işe yaramıyor..titreşim çubuklarını düz olanları boyunu uzatsak ve üzerlerine artı şekilde parçacıklar atsak mal akar mı? farklı bir yöntem tavsiyeniz var mı? bugün fotoğraf koymaya çalışacağım..teşekkürler.

mini mikro kucuk vibratorler kullanin
biz mercimekde bakliyatta sortex girislerinde kullaniyoruz.

Yassıtılmış ve yarım tur burulmuş ( matkap ucu gibi ) çubuklara düşük devirli motorla dönme hareketi yaptırmayı denedinizmi?

Resim olsa fena olmazdı, bunker dediğiniz üst kefelerde de titreşim oluşturun, kahve makineleri gibi (soldaki yaylı düzenek geri iter)

mini mikro kucuk vibratorler kullanin
biz mercimekde bakliyatta sortex girislerinde kullaniyoruz.
mini mikro vibrator linki varsa verebilir misiniz?

Yassıtılmış ve yarım tur burulmuş ( matkap ucu gibi ) çubuklara düşük devirli motorla dönme hareketi yaptırmayı denedinizmi?
kefelerde titreşim motoru var ama çubuklar kısa resimdeki gibi.ekstradan bir motor takılı değil elimizde yok şu an..bugün iki tane biraz daha uzun çubuk monta ettik biraz daha iyi oldu.

Resim olsa fena olmazdı, bunker dediğiniz üst kefelerde de titreşim oluşturun, kahve makineleri gibi (soldaki yaylı düzenek geri iter)
üst büyük bunkerde titreşimi nasıl oluşturabiliriz? resimdeki çubuklu olan kefelerdeki iki çubuğa ek bugün iki çubuk daha yaptırdım biraz daha uzun.birazcık daha iyi oldu gibi yarın tekrar deneyeceğiz..

Bu çubukların önceki hali mi? Buna kanatçık eklemeyi dene -gövdeye dikey. Kefenin titreşimi için eklemli olması, gövde ilesabit olmaması gerek "titreşim masası" yazarak sonuçlara ulaşabilirsin bir de çimentolarda kullanılan titreşi motorları da alternatif çözümlerdir.

Malzeme akisini saglamak icin en iyi yontem vibrasyon ve havadir.Vibrasyonunuz zaten var yanina bununla beraber birde hava verebilirseniz super olur.80 tonluk silolarin malzeme akisini sadece hava ile sagliyorum.

KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.

son hali bu bugün denedik sorun devam ediyor yaptığım çubuklar işe yaramadı..
baharat paketleme için almıştık ama çok büyük sıkıntılar çıkartıyor üretim yapamıyoruz..aldığımız firmada ilgisiz kalıyor hep yalan....

Buna buzdolabı ekovat motorlarından hava alarak malzemenin karışımını sağlayıp akışını kolaylaştırabilirsin

EK: Yeni farkettim sistemde hava zaten kullanılıyor bu hava hattından bunkerin alt kısımlarına hava desteği sağlarsan sorunun çözüleceğini umuyorum.

Son düzenleme:
Malzeme akisini saglamak icin en iyi yontem vibrasyon ve havadir.Vibrasyonunuz zaten var yanina bununla beraber birde hava verebilirseniz super olur.80 tonluk silolarin malzeme akisini sadece hava ile sagliyorum.
havayı nasıl verebiliriz dedim ve demeden önce cevap gelmiş teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…