Bakım Mühendisliği mi Proje Mühendiliği mi Yoksa Xedaş mı?


Gerçekten 1.000 TL' ye çalışan mühendis var mı? Yeni mezun olduğum da dahi bana 1.000 TL gibi komik bir ücret öneren olmamıştı.
 
Tabii sana 10 bin lira teklif etmişlerdir, sende öyle bir cevher var ki bizden farklısın. 1.000 liranın altında binlerce yeni mezun mühendis çalışıyor. 1000 lira komikte sen herhalde 7 bin 8 bin lira komik olmayan ücret kazanıyorsun.
 

Birincisi sen mühendis misin onu merak ettim? İkincisi bundan 2 yıl önce mezun olduğumda 1.500-1.600 aralığında tekliflerle karşılaştım. Siz mühendisseniz bile, yaşınız 24, ancak yeni mezunsunuzdur ve kendinizi geliştirmemişseniz bu sizin suçunuz. Boş mühendis olacağına inanmıyorum; ama boş kişilere de 1.000 TL bile fazla. Maaşınız 1.000 TL altı mı sizin?
 
2 sene önce 1.500-1.600 lira yeni mezuna ))) anlat arkadaşım anlat heyecanlı oluyor.
Kardeş ben şu an danışmanlık yapıyorum, ordan 5 bin lira kazanıyorum, yapı denetime girdim imzamla 3 bin lira daha kazanıyorum. şimdi 7. 500 liradan aşağı teklifleride kabul etmiyorum. Yoksa inanmadın mı?
 

Yeni mezun bir teknisyenin elektrik/elektrik-elektronik mühendislerine akıl vermesi mi inandırıcı gelmedi? Tabiki, o kadar bilgilisiniz ki serbest çalışan proje mühendislerinin kazandığı ücretleri de çok iyi biliyorsunuz da, arkadaşa akıl veriyorsunuz. Sadece kayıt üzerine imza atıp, ayda 10.000 TL kazanan mühendisler var. Git EMO' dan öğren; elektrik teknisyenlerini seminerlerine kabul ediyorlarsa.
 
dostum karaman medaşta boş yer vardı istersen bi başvur....

dostum medaş nevşehir'de çalışıyordum zaten
dediğim gibi bir hataya kurban gittim.
nevşehir'de de boş yer var ama eleman alımı yok


sen de mi medaş'a başvurmayı düşünüyorsun yoksa ?
 
dostum medaş nevşehir'de çalışıyordum zaten
dediğim gibi bir hataya kurban gittim.
nevşehir'de de boş yer var ama eleman alımı yok


sen de mi medaş'a başvurmayı düşünüyorsun yoksa ?


yok benim ki medaş değil kardeş ne hatası olduda...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…