Bakır bileziğin faydaları!!!

vecivicivokke

"Elenktirink elaktirinik olurmu onsuz evlilink? "
Yönetici
Yönetici
Bu memlekette keriz silkelemek ne kadar kolay! Bakır bilezik çıkmış ve her yerde çılgın satıyor. Biriside sormazki " Baba iyi güzel elektriği alıyorda nereye akıyor bu Elektrik"?

Note mote : benim cahal kafam! elektriği aldığını düşünerek başlık açmıştım. Meğersem faydaları bambaşkaymış. Bi basura faydası yokmuş meğer!!! kordiyovaskuler i olan yaşadı

Bakır Bileklik Takmanın En Önemli 6 Faydası
  • İşte bakır bileziğin faydaları
  • Artrit. ...
  • Antibakteriyel. ...
  • Bağışıklık Sistemi Desteği. ...
  • Antioksidan. ...
  • Kardiyovasküler sağlık. ...
  • Sinir Sistemi ve Beyin Fonksiyonu.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20220725_125451_com.android.chrome.jpg
    142.2 KB · Görüntüleme: 21
Önce fikri piyasaya sür insanlarda algı oluştur, sonra bas ürünü piyasaya. Zaten hep tutmuş pazarlama tekniği, aynen devam

Eskiden bakır bileziğin romatizmaya iyi geldiği düşünülürdü. Belki 40 sene önce kullananları hatırlıyorum. Forum da yaşlı birileri varsa belki hatırlar. 90 li yıllarda uclari toplu bir bileziği başka bir gazete kupon karşılığı vatandaslara satmıştı. Şimdi ne izi ne tozu var .

altın kaplı topları paslanmaz çelik çubuğa tutturup bakır da değil sarı piriç toplar stres bilekliği diye kakaladılar gerçekten altın olanları da vardı orta okulda ingilizce öğretmeni her bileğine ikişer tane takmış gene yaramamıştı altın kaplılardı...

Son düzenleme:
40 yıl önce vardı bu moda, demek yıne hortladı, o zaman kullananların çoğu, terkı dunya etti ya , yenıden piyasaya sürmüşler.
Bari uzun bakır bir kablo ile yere sarkıtsalardı.

yazmayacam dedim ama kendimi tutamadım böle peşin fikirli olmayın . bakırı bilmem ama altının %100 faydası olduğu bilimsel verilerle kanıtlanmış. insanın altına merakı bu yüzden . sümerliler mısırlılar kleopatra . bazı maddelerin deri ile emilevbildiği bir gerçek. yoksa insanın ilkel çağdan beri altına bu merakı nedir? araştırmak lazım peşin hükümlü olmamak lazım.

Evet bütün metaller işletildiği sürece çok faydalı. Dışa bağımlı ithalat azalır, paramız yurtiçinde kalır, yatırım olur , sanayi , iş gücü olur . Bunlar oldu mu halk zaten mutlu olur . Tersi durumda mutsuz olur doğru orantılı olarak . Tabi ki haklisiniz. İllaki kolda olmasa da olur . Kolda olmasının kadınlara özgüvenden başka fayda vereceğini sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…