deeppoint
Üye
Arkadaşlar Bulunduğum Yer Yüksek Bir Yer Rakım Etkili mi Bilmiyorum 170 m İyi Rüzgar Alıyorum 9.Kattayım Alacağım Elektriği Sadece Ufo Isıtıcıda Kullanıcam 1300 / 1600 / 1900 / 2100 / 2300 w Kullanımı Var Bende Buna Dayanarak Bir Sistem Kafamda Oluşturdum Bana Eksiklerimi Ve Yapmam Gerekenleri Söylerseniz Sevinirim ;
Rüzgar Gülünü Dinamoya > Din.yu Bataryalara > Bat.'ları İnvertöre Bağlayıp Elektrik Elde Etmeyi Düşünüyorum.
* Şimdi Batarya Seçmedim Bana Buna Örnek Bir Batarya Modeli Söyleyebilir misiniz ?
* İnvertör ORBUS 12V 1000w-2000W Bunu Düşündüm Yeterli midir ?
* Kontrol Ünitesi Şart mı ? Ve Ne Gibi Faydası Var ?
* Fazla Yükleme Olması Durumu Var Mıdır Bu Şekilde ? Varsa Sıkıntısı Nedir Nasıl Engellerim ?
* Pervanenin Ters Yöne Dönmesi Etki Eder mi ? Saat Yönüne Eserken Şarj Ediyor Diyelim Ama Ters Dönerse Dönüş Yönü ?
* Son Olarakta Alacağım Enerji Ufoyu Ne Kadar Zaman Çalıştırır ?
Rüzgar Gülünü Dinamoya > Din.yu Bataryalara > Bat.'ları İnvertöre Bağlayıp Elektrik Elde Etmeyi Düşünüyorum.
* Şimdi Batarya Seçmedim Bana Buna Örnek Bir Batarya Modeli Söyleyebilir misiniz ?
* İnvertör ORBUS 12V 1000w-2000W Bunu Düşündüm Yeterli midir ?
* Kontrol Ünitesi Şart mı ? Ve Ne Gibi Faydası Var ?
* Fazla Yükleme Olması Durumu Var Mıdır Bu Şekilde ? Varsa Sıkıntısı Nedir Nasıl Engellerim ?
* Pervanenin Ters Yöne Dönmesi Etki Eder mi ? Saat Yönüne Eserken Şarj Ediyor Diyelim Ama Ters Dönerse Dönüş Yönü ?
* Son Olarakta Alacağım Enerji Ufoyu Ne Kadar Zaman Çalıştırır ?