Basit araçlarla mini masa üstü testere (3d Simulasyon)

darkonset

Üye
İyi günler...
Basit araçlarla yapılabilen küçük bir masaüstü testeresi için 3 boyutlu proje hazırlamıştım, bunu hareketli simülasyona çevirdim. Gerçekte de aynısını çalıştırabilirim umarım.

güzel insan, kesinlikle çalışır ama ilk kestiğiniz parçadan sonra pert olur. tabii ki o görseldeki malzemeyi kullanırsanız.

güzel insan, kesinlikle çalışır ama ilk kestiğiniz parçadan sonra pert olur. tabii ki o görseldeki malzemeyi kullanırsanız.
Yorumunuz için size çok teşekkür ederim, o sizin güzelliğiniz. Aslında küçük kontrplakları kesmek için düşünmüştüm.

Yorumunuz için size çok teşekkür ederim, o sizin güzelliğiniz. Aslında küçük kontrplakları kesmek için düşünmüştüm.
güzel insan, ahşap/ kontrplak her zaman yumuşaktır bu işleri için. (hareketli kısımlar için, kasası için sorun yok) motor şaftı dahil "kama" dediğimiz sabitleme olmazsa işiniz çok zor. hiç dekupaj, hızar, zincirli motor, daire testere kullandınız mı bilmiyorum. marangoz gözüyle yorum yaptım. bakın ne motor gücüne, ne de kıl testereye yorum yaptım. kontraplak kesmek için bazen dekupaj bile yoruluyor, zorluyor. yükteyken göbek sıyıracaktır.

Forum istatistikleri

Konular
130,049
Kullanıcılar
453,028
Son üye
burakacer

Yeni konular

Geri