baskı devre hakkında ?

cevikk07

Üye
arkadaşlar öncelikle herkezden özür dilerim rahatsız ettiğim için.

benim sorunum baskı devre hakkında.internette bulduğum baskı devrelerı çıkartıyorum ama elemanlar ile boyutları uyuşmuyo yani elemanlar küçük geliyo devreye göre.acaba bu baskı devre lerin orjinal boyutunu nasıl buluruz ? bide bazı baskı devrelerde yollar mavi renkte oluyolar.

bu konuda bana yardımcı olurmusunuz ? şimdiden herkeze çok teşekkürler.

baskı devren ne formatında proteusta mı çizişmiş eagle damı pdf mi doc mu dosyayı gönder yapıcak bir şeyse yardımcı olalım

arkadaşım baskılı devreleri eklenti olarak ekledim.çok teşekkür ederim.

Yönetici Notu: Paylaşılan fotoğraf, fotoğraf paylaşım sitesinden silindiği için kaldırılmıştır.

açık şemaları varsa onuda ekleyebilirmisin nereye ne koyucamı bilmem lazım 1 ve 3 özellikle

2. şekil ekdeki rar dosyasının içinde pdf doyası brd dosyası ve yerleşim resmi var ..

Ekli dosyalar

• 2.rar
    102.2 KB · Görüntüleme: 0
al arkadaşım bunlar şemaları.çok teşekkür ederim

Yönetici Notu: Paylaşılan fotoğraf, fotoğraf paylaşım sitesinden silindiği için kaldırılmıştır.

tamam forumda olun elimden geldiği kadar hızlı çizip eklerim

ekdekinin şeması yokmu ???

Ekli dosyalar

• 1.rar
    115.4 KB · Görüntüleme: 0
eagle de çizilmiş şeması var bi tek.

arkadaşım çok özür dilerim ama.senın bana gönderdiklerin sanki normallerinden biraz farklı gibi

resim olarak farkılı olabilir ama devre aynı o fark başka programlara ve değişik mantık yürütürelerek çizilmiş başka birinin çizdiği mantıkla nasıl çizeyim ?( yardımcı olmaya çalışıyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…