Bayram tebriği

eses26

Üye
Katılım
8 Şub 2007
Mesajlar
49
Puanları
1
Tüm kontrol kalemi camiasının Ramazan Bayramlarını tebrik eder , daha nice bayramlara sağlık sıhhat ve mutluluk içinde erişmelerini Cenab-ı Allahtan niyaz ederim.
 
Tüm kontrol kalemi camiasının, özelde tüm islam aleminin; mübarek ramazan bayramını tebrik eder , ülkeleri işgal altında olan , haneleri işgalcilerin pis çizmeleri ile kirlenen ,namuslarına musallat olunan mazlum ,mustaz'af ve müslüman kardeşlerimizin hürriyet ve muzafferiyetlerine vesile olmasını dilerim.
 
Bugün Bayram! Mübarek Ramazan Bayramı Tüm insanlar birbirlerine daha çok yakınlaşsın, dargınlıklar ortadan kalksın, kardeşlik ve dostluk duyguları daha da kuvvetlensin. Tüm insanlar neşe ve mutluluk denizinde yüzsün. Bugün sevinç günü, kederleri bir yana bırakıp mutlu olalım. Ramazan Bayramı’nı doya doya yaşayalım. Hayırlı bayramlar.
 
Ramazan Bayramının Tüm İSLAM Alemine İnsanlığa Hayırlar Getirmesini Yüce RABBİM'den niyaz ederim.Bayramınız Kutlu, Mutlu Huzurlu olsun.
 
tüm kontrolkalemi camiasının ve tüm ulusumuzun ayrıca tüm islam aleminin mübarek ramazan bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını bizi yaradan yüce allahtan niyaz eder ve tüm müslüman kardeşlerime esenlik ve afiyet dilerim
not:yarından itibaren yemenin içmenin serbest olduğu onbir aylara giriyoruz tüm arkadaşlara hayırlı olması dileğiyle iyi bayramlar.... ;D
 
Ramazan bayraminin insanlik aleminde, baris, kardeslik, huzur ve mutluluk dolu bir hayata vesile olmasi dileklerimle...
Tum kontrolkalemi.com emekcilerinin bayramini tebrik ediyorum
 
Tüm Müslüman aleminin mübarek Ramazan Bayramızı Kutlarım.

Kazasız belasız ,dertsiz, kedersiz, bayramlar..
Kimsezileri fakirleri sevindirmeyi unutmayın..
Büyüklerin yanına gitmeyi unutmayın..

Hayırlı Bayramlar..
 
Kontrolkalemi ailesinin, ramazan bayramını tebrik eder. Barış, huzur ve diyalog ortamının artması temenni ederim. Hep birlikte daha güzel yarınlar için. Hoşçakalın, saygılar...
 
Kontrolkalemi ailesinin, yüce Türk halkının ve bütün islam aleminin mübarek ramazan bayramını tebrik eder, hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allahtan niyaz ederim.

Arkadaşlar bayramları sadece evde ya da tatil bölgelerinde tembellik yapmak diye anlamayalım. Büyüklerimizi ve akrabalarımızı ziyaret edip, hayır dualarını alalım.

Allaha emanet olunuz.
 
tum kontrolkalemı ailesının ramazan bayramını kutlar saglık vede esenlıkler dılerım
 

Forum istatistikleri

Konular
129,016
Mesajlar
922,525
Kullanıcılar
451,248
Son üye
oguzhanvural

Yeni konular

Geri
Üst