Bazı prizlerin çalışmaması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan MEMQ14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MEMQ14

Üye
Selamlar arkadaşlar.
Eve tadilat yaptırdim. Banyoyu yeniledim.
Fakat şöyle bir problemim var.
Yatak odasındaki üç priz var. Hiç biri çalışmıyor. Yatak odasında bir tadilat olmadı.

Banyodaki çamaşır makinesi prizi çalışıyor. Fakat lavabo prizi gece lambası taktığımda bir problem yok çalışıyor. Fön makinesi taktığımda ana şalter atıyor.

Prizleri kontrol kalemi ile kontrol ettim hiç bir şekilde enerji yok. Banyodaki prizde enerji var gözüküyor. Sigortaları da tek tek kontrol ettim. Kontrol kalemi ile. Hepsinde enerji var gözüküyor. Sorun ne olabilir.
Elektrik panosunun Tam ortasından dolap bölmesi var o yüzden iki parça olarak resmi koydum. Alt tarafta ve üst tarafta hepsinde enerji var.
Banyodaki prize fiş takınca üst resimdeki en baştaki şalter atıyor.

Tadilatı yapan eleman gelsin yaptığı karmaşayı düzeltsin . Para falan da vermeyin diyeceğim ama nerede öyle Türkiye .
Tadilatı yapan kişilere malesef ulaşamıyorum. İşi yarım bırakıp kaçtılar. Duşakabin, havlupan, ufak tefek marangoz işleri hepsi bana kaldı. Şimdi de bu elektrik işi çıktı başıma. Umarım halledebilirim.

güzel insan, hayatımızda bazen böyle güzel kazıklar yeriz. ucuza getirelim derken, çok daha pahalıya mal oluyor. sonuçta elimiz iyi kötü alet tutar. nede olsa erkeğiz değil mi? ama bazı şeyler vardır el becerisinden çok bilgi ve ustalık ister. mekanik işleri hariç elektriğe dokunmam. daima ustasına iş yaptırırım. siz de öyle yapın, mekanik olarak her işinizi yapın ama elektrik kısmında lütfen bir ustayla çalışın. insan hayatı ucuz değildir.

+1907

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…