Konu Sah ogulten Üye Katılım 22 Haz 2017 Mesajlar 27 Puanları 1 Yaş 54 28 Ağu 2019 #11 tolga 12' Alıntı: selamlar bır sey sormak ıstemıstım buzdolabı kartında role değişimi yapılırken bırı acık diğerinin acık olması gerekırmı ohmetre kullanırak bır tanesinden bıp dıye ses alınması gerekıyor mu selamlar bır sey sormak ıstemıstım buzdolabı kartında role değişimi yapılırken bırı acık diğerinin kapalı olması gerekırmı ohmetre kullanırak bır tanesinden bıp dıye ses alınması gerekıyor mu Genişletmek için tıkla ... evet.Normal rölelerde normal açık ve kapalı olmak üzere 2 çıkış olur.Yani bir çıkıştan bip sesi gelir diğer çıkıştan ses gelmez.Röleye enerji verince tam tersi olur.
tolga 12' Alıntı: selamlar bır sey sormak ıstemıstım buzdolabı kartında role değişimi yapılırken bırı acık diğerinin acık olması gerekırmı ohmetre kullanırak bır tanesinden bıp dıye ses alınması gerekıyor mu selamlar bır sey sormak ıstemıstım buzdolabı kartında role değişimi yapılırken bırı acık diğerinin kapalı olması gerekırmı ohmetre kullanırak bır tanesinden bıp dıye ses alınması gerekıyor mu Genişletmek için tıkla ... evet.Normal rölelerde normal açık ve kapalı olmak üzere 2 çıkış olur.Yani bir çıkıştan bip sesi gelir diğer çıkıştan ses gelmez.Röleye enerji verince tam tersi olur.