Besleme Tesisat için Öneri

yonzoglu

Üye
Katılım
11 May 2010
Mesajlar
148
Puanları
1
Yaş
40
Merhabalar

Bir konuda ikileme düştüm.Aslında Klimalar için binaya ayrı bir tesisat çekilecek.Proje aşamasında 2 düşünce var hangisi daha uygun olur sizce?
ilki Her odaya ayrı ,her klima için tek linye ikinciside bana söylenen fazla kablo ile uğraşma linye sorti sistemi şeklinde yap.Kanalda büyük kesitli çoklu tek kablo gezdir buatla giriş çıkış yap fazları odalara dağıt.kullanarak gibi yap nasıl olsa her odanın sortisinin sonuna sigorta koyarsın ne dersiniz?
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Doğru olan ilk düşünülen. Yüksek güçlü alıcılar özel linye statüsünde değerlenidirilmelidir. Özel linye sigorta kutusundan borusu ve kablosu sadece o yük için bağımsız çekilir, sigortaları da ayrıdır.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,879
Mesajlar
921,257
Kullanıcılar
451,013
Son üye
y0021200

Yeni konular

Geri
Üst