bak guzel abicim. neden gulelimArkadaşlar gülmeyin ama ben bu tür plakaların kırıklarını 502 ile yapıstırıp özel falçata ile kazıyıp lehimliyorum gayetde güzel tutuyor. burda kırılan parçayıda göremedim ki gerçi.
kırık parça kayıp muhtemelen serviste kırıldı ve parçayı attılar.peki bu kırılan bölümün aynısandan bulup oraya yapıştırmam çözüm olur mu ?bak guzel abicim. neden gulelimben de bantla dedim. zaten nuve bu.
kirilan yer floresanin smps trafu. tek gorevi floresani yakmak. nuve kuculurse en fazla floresan sonuk yanar.
ama dedigim gibi bu servis hatasi gi duruyor. ferrit nuve saglam bir yapidir. pense tornavida takmazsan kolayca kirilmaz. kendimden biliyorum
@mehmetaliu sen bas git projektorune ampul tak
guzel kardesim olur da sorununu cozmez. o inverter parcasi. senin ise system halt yani baska birnsoruna bagli kapatma oluyor.kırık parça kayıp muhtemelen serviste kırıldı ve parçayı attılar.peki bu kırılan bölümün aynısandan bulup oraya yapıştırmam çözüm olur mu ?
Tek kullanım için yeni mi alayım ogrenciyiz buradabak guzel abicim. neden gulelimben de bantla dedim. zaten nuve bu.
kirilan yer floresanin smps trafu. tek gorevi floresani yakmak. nuve kuculurse en fazla floresan sonuk yanar.
ama dedigim gibi bu servis hatasi gi duruyor. ferrit nuve saglam bir yapidir. pense tornavida takmazsan kolayca kirilmaz. kendimden biliyorum
@mehmetaliu sen bas git projektorune ampul tak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?