elektrikçicüneyt
Profesyonel Üye
Ben kendi işyerimi açmak için bir internet sitesi açmak istedim.Az buçuk da bilgisayardan anlıyorum dedim ve bu işe başladım ama nerden bulaştım bu işe bin pişman oldum.Türk ticaret netten sitekolik easy paketi aldım.pakette 50 adet e-mail alanı her e-mail için 30mb alan gibi yazılar var neyse www.berkayotomasyon.com ismini de aldım buradan ama ne e-mail var ne video yükleme nede dosya yükleme hatta cep telefonumu yazacağım siteme alan kodunu bile giremiyorum sitenin en altında alan kodu çıkıyor telefonlar bölümünde alan kodsuz numara çıkıyor.şuan isteyen başka şirketlerden sabit hat alıp 0850 gibi numaralar kullanabiliyor ama benim bu sitede bunu yapma imkanım bile yok! 3 gündür türk ticaret.net müşteri temsilcilerine ulaşmaya çalışıyorum günde bir sürü mesaj telefon bir iki kere ulaşıyorum şu ayarı yap deyip kapatıyorlar.haklarını yemeyeyim onlar bana yol gösterdikçe bende sitenin eksiklerini buluyorum.bana yardım edin bu siteyi e-mail olan video ve pdf dosyaları yükleyebileceğim bir siteye dönüştüreyim!gerekirse başka şirkete taşımaya bile razıyım.