Merhaba
Dayını sıkıştırma ama takip et !!!
Nasıl olsa müteahhit ayağına gelecek .
Diğer hissedarların dayıları yok mu ?
Anlıyacağınız sistem böyle halle gelmiş . Sistem şimdi doğrumu sizce .
Balık başta kokmuş .
Bir anımı anlatayım . internet üzerinden alış veriş yaptım . ürün gönderilmedi , baktım internete batacakmış söylentileri var , mesaj gönderiyorum cevap yok , ben biraz takıntılı kişiyim pire için yorğanı yakarım . Bakın para gitti gidecek bankayı aradım , firma iade onayı vermesi gerekir hiç bir şey yapamayız , iflas başvurusu yaparsa sıra size geilnce paranızı geri alırsınız gibi cümle kullandı . soğuk suyu hazırladım , neyse internetten firma sahibi buldum ben firmanın hissesini devrettim benim bu firma ile alakam yok dedi ( mesaj yazışmaları ) ,
AHLAH bir yol gösterdi internetten whois ( kim o ) ile firma internet adını arattırdım . ne göreyim firmanın adına değil kendi adına domain( alan adı ) almış . Hissedarlarına da kazık atmış .
Bende avukat gibi bir yazı yazdım . who is kayıtlarında sizin isminiz geçiyor , sizi mahkemeye veriyorum mesajı geçince firmadan mesaj geldi bu manyakla uğraşılmaz dedi herhalde bir hafta sonra paranız bankanıza iade edilecektir mesajı geldi , tekrar mesaj gönderdim şu anda sisteme geçmesse suç duyurusu yapılacaktır deyince bankamın internet yerine girdim para geri aide edilmiş ne hız varmış , Eğer forumlar vs gibi şu adreste bulunmaktadır diye yazsan mağdurlar o yeri tavan ederlerdi !!!
AHLAH hayırlısı ile bir yol gösterecektir . Önce inanç ve sağlık hayırlısı diyelim !!!
Eğer dayın müsade ediyorsa , müteahhit belediyedeki adamı dayını tanıyorsa , ismini biliyorsa telefon ile görüştür .
Veya numaradan iletişim kurur gibi yap , ismi geçsin , müteahhitte haber gider , kazmayı taş vuruyorsun
dikkat et der . ( varsayım )
Kat irtifaklı tapu var , şu kat - şu daire diyor , tapuda işlem yapılırken binanın projesine baktınız mı doğru yerimi satın aldınız , gelenlikle yıllar sonra çıkıyor ,bir bakmışınız yan komşunun evi sizin sizin ki de onun ,
müteahhit numaralamayı önden veya arkadan başlamış .
Bodrum 2 / bodrum 1 / zemin / 1 .kat / 2.kat / 3. kat vs gibi piyesli daire ( çatı katı daire ) gibi
Hisselerin kontrolu ,bina yönetmeliği . vs gibi hayvan giremez , vs gibi .
Satın alırken kontrol yapıp satın mı ? aldınız .
Yan yana ibinalar yapmış olsun , numarasına veya bloğuna bakmassan başka daireyi satın almış olursun .
Tapu işlemleri ve vekaletin önemi !!!
Kolay Gelsin .Sağlıcakla Kalın .