Bina sayaç kablo kalınlığı

Iyi gunler boşta duran dairemin bina girisindeki daire elektrik sayacınin kablosunu ve sigortasini kopartmıslar elektrikci cagirip yenilettim 2 tane c40 sigorta taktı sigorta ile sayaç arasindaki baglantılari 2,5 mm kablo ile yaptı daireye giden kablolar daha kalın gibi geldi bana. sordugumda bu sekilde oluyor bi sikinti cikmaz dedi doğrumudur.

Ekli dosyalar

• 20250131_221042.jpg
    20250131_221042.jpg
    186.9 KB · Görüntüleme: 31
Iyi gunler boşta duran dairemin bina girisindeki daire elektrik sayacınin kablosunu ve sigortasini kopartmıslar elektrikci cagirip yenilettim 2 tane c40 sigorta taktı sigorta ile sayaç arasindaki baglantılari 2,5 mm kablo ile yaptı daireye giden kablolar daha kalın gibi geldi bana. sordugumda bu sekilde oluyor bi sikinti cikmaz dedi doğrumudur.
Çağırdığınız kişinin elektrikçi olduğuna emin misiniz!?

Hem C tipi otomat hem de 2.5mm² kablo!

Fotoğrafta net görülmüyor ama panonun alt kısmında mavi kablo var. O nötr'dür muhtemelen. Sayaca ve daireye nötr yerine topraklama baglanmiş gibi.. Dikkatle kontrol edilmesi. .

Bu kablolarla bu sigortalari takana elektrikci demek elektrikcilere hakaret olur..
Tümü olumsuz .

Bu sayacın hikayesi roman olmalı.

Bağlı bulunduğunuz elektrik dağıtım firmasından ceza alabilirsiniz dikkatinize .

Forum istatistikleri

Konular
130,756
Kullanıcılar
454,402
Son üye
avsar854

Yeni konular

Geri