siz mühendissiniz galiba mühendisler gibi konuşmuşsunuz aynı ama biz ustalar mühendislerin dediğinin 4 te 1 ini yaparız sorarlarsada yaptık abi tamam deriz
Formda resmini görmüştüm size de ordan ilham geldi herhalde
Forumdakini bulamadım ama rsim buydu ve pet bardağı gösteren oka topraklama yazılmıştı Bi denemek lazım toprak sonuçta canlı bitkiler canlı, telepati ile belki topraklama gerçekleşir
Elektriğin en önemli mevzusu nedir diye bana sorsalar ben direk topraklama derim ; EML öğrencisine ÜNİVERSİTE öğrencisine tabiri caizse kafasına vura vura öğretmek lazım bu işi .........
Elektriğin en önemli mevzusu nedir diye bana sorsalar ben direk topraklama derim ; EML öğrencisine ÜNİVERSİTE öğrencisine tabiri caizse kafasına vura vura öğretmek lazım bu işi .........
Bir dönem boyunca hocamız bize sadece topraklamayı anlattı.Hatta topraklama ve topraklamak bile aynı şeyler değildir diyordu . Sağolsun kafamıza kazıdı işin ciddiyetini.
arkadaşlar 6 senedir ben elektrikçiyim kablo çekmeye üşenip böle bi soru sorduğum için hemen rencide etmişsiniz bende şuna karar verdim bi şekilde odanın penceresinden kabloyla aşağı inip bahçeye demirle çakacağım kabluyo evden falan çekemem görüntü kirliliği oluşur çünkü elimde meğerde yok toprak ölçümüde yapamam deiğim gibi bahçeye çakarım demirle olur biter
kardeş senin özrün kabahatinden büyük..bu seferde demirle yapacam diyorsun..demirle topraklama olmaz...bakırla olur bakırrrrrrrrrrrrrr......6 senede daha bunu öğrenemedin mi? bence sen bu forumu iyice takip et..ve topraklama bölümünü baştan sona oku...kendini geliştir..saygılar...
siz mühendissiniz galiba mühendisler gibi konuşmuşsunuz aynı ama biz ustalar mühendislerin dediğinin 4 te 1 ini yaparız sorarlarsada yaptık abi tamam deriz
vayyyy vay vayyy....Elektrik profösörü sanki mübarek...o kadar çok biliyosun ya bir de mühendisin dediğinin 1/4 yapıyo arkadaş...bence sen mühendisin dediği laftan dışarı çıkma...yoksa bu pet bardağın içine toprak koyup topraklama yapıp çok ailenin ocağına incir ağacı dikersin...
vayyyy vay vayyy....Elektrik profösörü sanki mübarek...o kadar çok biliyosun ya bir de mühendisin dediğinin 1/4 yapıyo arkadaş...bence sen mühendisin dediği laftan dışarı çıkma...yoksa bu pet bardağın içine toprak koyup topraklama yapıp çok ailenin ocağına incir ağacı dikersin...