olc technics
Katılımcı Üye
Baba, para ile imanın kımde oldugu belli olmazmış.. Demek birileri seni senden iyi tanıyor.benim kendi dolandırıcım var, tanımadıklarımla muhatap olmuyorum. kripto parayla da uzaktan yakından tanışıklığım yok. zaten tanışacak yerlerim acıyor.
son emekli maaş zammından sonra, zamlı maaşımla bas bas paraları leylaya yapacağım. para dediğin nedir ki? elinin kiri. bir keresinde bir hatun kişi aradı, kargo / icra var diye. dur dedim yan komşum avukat ona vereyim ona anlat, ben aptal adamım öyle şeyleri bilmem dedim. telefonu yüzüme kapattılar.Baba, para ile imanın kımde oldugu belli olmazmış.. Demek birileri seni senden iyi tanıyor.
Bugün telefonuma Binance dan mesaj geldi. Binance nedir hic bilmediğim icin hemen baktım: Kripto para işleri yapan bir firmaymis. Benim Kripto para işleri ile uzaktan yakından bir alakam yok. Bana neden kolpadan mesaj atsınlar. Oltalamak için mesaj göndermişler, orası gayet net. "Sayın Binance Kullanıcısı" diye başlayan spam mesaj gönderilmiş. Kim olduğumu bilselerdi , ya da kullanicilari olsaydım, adımla hitap ederlerdi. Lütfen buna dikkat edin arkadaşlar. Birileri Binance adını kullanarak dolandırıcılık yapıyor. Yada Binance ta işin icinde, şüpheleniyorum da değilim hani.
Baba, para ile imanın kımde oldugu belli olmazmış.. Demek birileri seni senden iyi tanıyor.
İletisim bilgilerimiz bir şekilde sizdiriliyor. Devlet diye bildiğimiz kuruma bile guvenemez olduk artık.3-4 ay arası tam hayırlamıyorum banada geldi .
Benim Kripto para işleri ile uzaktan yakından bir alakam yok
https://www.sikayetvar.com/binance/binance-olta-mi-atiyor
Benim Kripto para işleri ile uzaktan yakından bir alakam yok
Maaş harici bankaya ile işim yok + havale kredi kartı .
Telefon rehberleri satıyor herhalde .
Alış veriş internet sitesi diğer adını yazmayayım tüm telefon kayıtlerımız olan yerler .
Tutarsa .
Belkide yapay zeka gibi sistem kullanılıyor .
3 Gün öncede arandım anket yapacaklarmış tamam yapalım dedim .
Her şeyi biliyor burada mı otuyorsunuz dedi ne anketi dedim parti ile ise işim olmaz dedim .
Geveledi biraz dedi .
Teşekkürler dedim kapadım .
Dolandırıcılar konusunda neden birşey yapmıyor Binance, üzerine şüphe düşürüyor. Bence bu bir güvenlik zaafiyeti. Bu konuda birşey yapılması gerek.Yaklaşık 2 yıldır Binance kullanıyorum. Binance mesaj ile herhangi bir bildirim attığını görmedim. Tabi giriş için atılan mesaj ve mailler hariç. Dolandırıcı linkleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?