gurbetcii Üye Katılım 4 Ocak 2012 Mesajlar 15 Puanları 1 Yaş 50 13 Ocak 2017 #1 arkadaşlar elimde hareket sensörü var bunu lanbaya bağlayacağım lanba yanınca iki veya üç defa bip sesi çıkarıp duracak devre şeması lazım teşekkürler
arkadaşlar elimde hareket sensörü var bunu lanbaya bağlayacağım lanba yanınca iki veya üç defa bip sesi çıkarıp duracak devre şeması lazım teşekkürler
by lent Yönetici Yönetici Yönetici Katılım 21 Nis 2009 Mesajlar 12,012 Puanları 3,256 14 Ocak 2017 #2 Bir oyuncak istediğin gibi bul bağla. Ding dong sesi veren kapı zilleri, devreleri var.
Konu Sah gurbetcii Üye Katılım 4 Ocak 2012 Mesajlar 15 Puanları 1 Yaş 50 19 Ocak 2017 #3 by lent' Alıntı: Bir oyuncak istediğin gibi bul bağla. Ding dong sesi veren kapı zilleri, devreleri var. Genişletmek için tıkla ... ding dong zil sesi benim aklımada geldi fakat bip bip diye öten bir devre veya şema arıyorum ilginize teşekkürler
by lent' Alıntı: Bir oyuncak istediğin gibi bul bağla. Ding dong sesi veren kapı zilleri, devreleri var. Genişletmek için tıkla ... ding dong zil sesi benim aklımada geldi fakat bip bip diye öten bir devre veya şema arıyorum ilginize teşekkürler
hotcehamber Üye Katılım 14 Ocak 2017 Mesajlar 317 Puanları 6 Yaş 44 Konum istanbul 20 Ocak 2017 #4 Arabalardaki geri vites sensor devresi isini gormezmi
Konu Sah gurbetcii Üye Katılım 4 Ocak 2012 Mesajlar 15 Puanları 1 Yaş 50 22 Ocak 2017 #5 hotcehamber' Alıntı: Arabalardaki geri vites sensor devresi isini gormezmi Genişletmek için tıkla ... baştaki yazımı iyi okumamışsınız sanırım
hotcehamber' Alıntı: Arabalardaki geri vites sensor devresi isini gormezmi Genişletmek için tıkla ... baştaki yazımı iyi okumamışsınız sanırım