Acil olarak bu panodaki sigortaları priz hatlarını B16 klima varsa C16 takabilirisniz aydınlatma sigortalarınıda maksimum B10 sigortalarla vede kaliteli markalarla değiştiriniz ben bir gün bile bu sigortalarla bir evde oturmam yıllar önce flash marka Sigorta yüzğnden kiracı olarak oturduğum ev yanacaktı.Kaçak akımı hiç görmedim ve kullanmadım.Ama isminden çin malı olduğunu tahmin ediyorum eğer öyleyse onuda değiştirin derimBUNDAN HOCAM.. EN SOLDAKİ ANA ŞALTER ATIYOR..
hocam benim ev emlak konutun evi ve standart her evde bundan var. apartmanda diğer konuştuklarım çoğu sigortaları değiştirmiş ama benim merak ettiğim konu şu ki. buzdolabı olayı ile bu durum denk mi geldi yoksa arıza buzdolabında mı? yada arıza sigortalarda mı?Legrand değil benim söylediğim huwalin mi öyle birşeydi sigortalarda Şems ve Flash marka ben onları söyledim
Sent from my HUAWEI P7-L10 using KontrolKalemi.Com Mobil mobile app
Sigorta ve kaçak akımınız kalite olmalı alttaki resimdeki ürünler kaliteli dir.Gelelim sizin soruna herşeyiniz kaliteli ama kaçak akım atıyorhocam benim ev emlak konutun evi ve standart her evde bundan var. apartmanda diğer konuştuklarım çoğu sigortaları değiştirmiş ama benim merak ettiğim konu şu ki. buzdolabı olayı ile bu durum denk mi geldi yoksa arıza buzdolabında mı? yada arıza sigortalarda mı?
herşey Legrand huwalin nerde? o çöp.
hocam en son paylaştığın legrand marka olan 4 tane foto attım işte onlar benim evin. hocam servis anakarta baktı. termostata da bakmalarını istedim ama termostat da sorun olsa soğutmaz dediler. buzdolabı arkasında demir var o demiri ısıtıyormuş bazen dolap. o ısıtma olduğunda atıyordur dediler. o da dolabın değil kaçak akım rölesinin sorunu dediler. tekrar çağırıp genel bir kontrol yaptırmak istiyorum bakalım. ama enteresan olan konu şu ki: kesinlikle yüklenmeyle alakası yok. fırın çamaşır makinesi beraber çalıştırdık ama atmadı. biz evde değilken sadece buzdolabı çalışırken attı. 3 hafta atmıyor ama 2-3 gün ard arda atıyor. yani böyle enteresanlıklar var ve onun için kafam karışıyor..İki tane farklı Sigorta kutusu eklemişsiniz. Biri ilk sayfada diğeri 3. sayfada sizinki hangisi?
Buzdolabı konusunda kapak açık unutmadan dolayı bizde benzer bir sorun yaşamıştık. Yalnız kaçak akım rölesinin açması şeklinde değil, dolabın çalışmasını etkilemişti. Sizin bahsettiğiniz su akıntısı buzdolabının bazı kısımlarında donup tıkanmaya sebep olmuştu.
Su dolup taşıp elektriğin olduğu bir yerlere gittiyse bu sorun oluşabilir. Ama dışardan bakarak direkt şu sebep olur demek zor. Servise danışmak en iyi seçenek gibi duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?