arkadaşlar neden mesleklerimiz para etmiyor. Çoğu firmada benimle aynı eğitim seviyesindeki (yüksek okul) başka bölüm mezunları mesela muhasebe benden daha fazla para alıyor. Artı idari bölümde bilgisayar başında sıcacık odasında oturuyor. Biz de üretimde soğuk ve gürültülü ortamlarda yazın ise tam tersi ter içinde çalışıyoruz. Ama onlar daha kıymetli ve maaşları daha yüksek nasıl oluyor bu. Bunu biri açıklayabilirmi. Gerçekten yanlış bölüm okumuşuz.
@yelek87 arkandayız dostum yaz bu kitabı, olay olur
@genius dostum insanların genelini kastederek''hiçbiri işini......'' dersen hata etmiş olur işini düzgün yapan/yapmaya çalışan insanların da vebaline girersin söylediğin sözler de ulaşılamamış bir nefret hissi var bence ayrıca özelde de herkes bir değil tüm gün yatıp akşama doğru 2-3 işlem yapıp günü kurtaran adamları çok gördük
gerekli olanaklar sağlanırsa neden aktif olmasın ki, ayrıca böyle 4 vasıf belki daha fazlası insanlarda vardır bilemeyiz,sonuçta özelde de aynı şeyi söylemek zor bana göre son olarak yargılarınız çok kesin hemen yargıda bulunuyorsunuz bu böyledir tamam bitti
son olarak o aksiyon için mesai ücreti verilirse neden almasın aksiyonu ama özelde ücret vermiyorlar mesai diye ama avrupada iş başka neyse burda defalarca anlattık siz bazı toplumda oluşmuş kanılardan genelleme yapmayı baz almışsınız kendinize bence esas sorun bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?