Hangi konuda,sektörde olmalıabi günaydın kumanda devresiyle alakalı pek fazla örnek bulamıyorum biraz kendimi zorlamak istiyorum. Varsa elinizde soru bana bir kaç senaryo yazabilir misin ? Cevaplarını yapamazsam çok zorlanırsam sizden istesem olur mu acaba ?
şuanda staj sürecindeyim bu attığınız devreleri çizebiliyorumHangi konuda,sektörde olmalı
bu tarz soruları rahatlıkla ypabiliyorum daha çok tek start butonuna 1. basıldığında şu olsun 2. basıldığında şu olsun tarzı sorulara ihtiyacım var biraz devrelerimin yanması lazım bide ilk zamanlarım ne yapıp edeceğimi bilmiyorum beni biraz yönlendirebilir misiniz bilgiye aç biriyim elimden geldiğince çaba gösteriyorum. Bu arada sektörde pompa konusunda Elektrik aydınlatma vs konularını barındırıyorlar plc de var ama proje çizim kısmında kalmak isityorum proje çizimcisi olabilmem için neler gerekiyor çok fazla kafam karışık cümlede çok fazla devrik olmuş olabilir hakkınızı helal edinHangi konuda,sektörde olmalı
post açtığın konunun kumanda devreleriyle alakalı olmadığını biliyorsun değil mi?şuanda staj sürecindeyim bu attığınız devreleri çizebiliyorum
bu tarz soruları rahatlıkla ypabiliyorum daha çok tek start butonuna 1. basıldığında şu olsun 2. basıldığında şu olsun tarzı sorulara ihtiyacım var biraz devrelerimin yanması lazım bide ilk zamanlarım ne yapıp edeceğimi bilmiyorum beni biraz yönlendirebilir misiniz bilgiye aç biriyim elimden geldiğince çaba gösteriyorum. Bu arada sektörde pompa konusunda Elektrik aydınlatma vs konularını barındırıyorlar plc de var ama proje çizim kısmında kalmak isityorum proje çizimcisi olabilmem için neler gerekiyor çok fazla kafam karışık cümlede çok fazla devrik olmuş olabilir hakkınızı helal edin
kumanda devreside var içinde diğer yazdıklarımın ekstra bi soru oldu istediğim şey kumanda devreleriyle alakalı kapsamlı karmaşık sorularpost açtığın konunun kumanda devreleriyle alakalı olmadığını biliyorsun değil mi?
güzel insan, konu başlığını oyabiliyor musun?kumanda devreside var içinde diğer yazdıklarımın ekstra bi soru oldu istediğim şey kumanda devreleriyle alakalı kapsamlı karmaşık sorular
uygulamada yeniyim gördüğünüz üzere bu platformu yeni keşfettim zeybek adlı abinin son postuna baktım en son buraya yazmış neden bu kadar sert tepki verdiniz ki buna yanlış birşey yapmışım gibigüzel insan, konu başlığını oyabiliyor musun?
bu postta abi 54. sayfadahttps://www.kontrolkalemi.com/forum/konu/birazda-gülelim-elektriğin-tarifi.148790/page-53
Olay bana yıkıldı sonunda, senin sorunda, bu postda, bölümde değilmi. Ben, başka yerlerdenmi taşısıdm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?