Bisiklet severler

Katılım
8 Ağu 2016
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
31

  1. Merhaba arkadaşlar, iş hayatının yoğunlundan spor yapmaya pek zamanım kalmıyor. Malum hafta içi ev iş arasında mekik dokuyoruz. Bende bisikletle işe gitmeye karar verdim. Fakat aklımda iki model var ve fazla bilgim olmadığı için hangisini seçeceğimi bilemedim. İlk olarak 28’ carraro sportive 230 ve 28’ bianchi touring 613 24-v md arasında karar vereceğim. İkisde 28 inç jant var ama hangisini seçsem bilmiyorum. Yardımcı olursanız çok sevnirim.
 
Merhaba,
Aslında iki model arasında vites haricinde çok aşikar bir fark bulunmuyor. Donanım ve şase yapısı ile her iki modelde yaklaşık olarak birbirine benzer nitelikteler. Her iki modelde ön arka disk fren, ön maşa amartisörlü olup sadece carraro modelinde vites aralığı 30 yapılmış. Buda sizin kullanımınızla alakalı tercih edeceğiniz bir durum. 30 viteste sanırım arkanıza sele yapıp 2 kişi bindirseniz hiç zorlanmadan yokuş yukarı çekebilirsiniz Şaka bir tarafa benim görüşüm 24 ve 30 vites gündelik yollarda pek bir fark etmeyecektir ve sadece vites için ben 800 - 900 TL fark ödemez onun yerine ihtiyacıma göre opsiyonel donanımlarımı alırdım. Ama ben İstanbul Kağıthane gibi yerde oturuyorum her yer dik rampa derseniz vitesin önemi büyük olacaktır
24 v bisiklet kullanmış biri olaraktan 30 viteste ilk 5 vitesin doğru dürüst pek kullanılacağını bile düşünmüyorum. Zira dışarıdan izlenimde, durduğunuz yerde koşmaya benzer bir manzara oluşacaktır kanısındayım.
 
Sadec şehirde cip kullanmaktan farksız ki çok görüyorum , araziye hiç çıkılmayacakaa amorrisör gerwksiz disk fren hep yüksek maliyet ama cüzdan gönül ilişkisi herkesin bir olmıyor. @Scorpion42 arkadaşın dediği gibi yokuş bayır olmayan şehirde çok vitrs hatta vites gereksiz. Eh tabi işe giderken zamanında çıkmayıp yardıracaksan veya rekor kırmaya zaman tuttacaksan vites şart. Bir de bu aralar yine başladı kamu spotu olmasa da olur !
 
velesbit candır

ikisinide inceledim ama sitelerinde ağırlıkları yazılmamış bence büyük bi eksiklik ne kadar ağır olursa o kadar sizi yoracaktır.
bende salcano sarajevo 700m var iş yerinde arkadaşın merida crossway 100 var ve ağırlık farkı hissettiriyor
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…