Sonrasında eskiyi verince tamir edip, yenileyip geri satıyor. Revize etmek deniyordu sanki. Piyasada bulunmayan ürünler veya artık üretilmeyen ürünlerde bu sıkça yaşanıyor. Benim Laptop fanı bozulmuştu, Aliexpress'den almıştık. Üzerinde izler vardı ama servis etiket yapıştırmış tekrardan. Yani sizinkinin de tek sorunu batarya ise kulak yerlerini ve bataryayı değiştirip servis geri satışa sunacak belki de.Bildiğim kadarıyla servis pilini değiştirmiyor dediğiniz gibi yeni kulaklığa yönlendiriyor, eskiyi ver indirim yapayım diyor.
Evet malesef kulaklık oSonrasında eskiyi verince tamir edip, yenileyip geri satıyor. Revize etmek deniyordu sanki. Piyasada bulunmayan ürünler veya artık üretilmeyen ürünlerde bu sıkça yaşanıyor. Benim Laptop fanı bozulmuştu, Aliexpress'den almıştık. Üzerinde izler vardı ama servis etiket yapıştırmış tekrardan. Yani sizinkinin de tek sorunu batarya ise kulak yerlerini ve bataryayı değiştirip servis geri satışa sunacak belki de.
Ekli dosyayı görüntüle 72841
Eğer kulaklık buysa uğraşmaya değer bence. Fiyatı tuzluymuş.
Cell 1 ve cell 2 negatifleri ve ortak pozitif diye okudum ben onu. Ama dediniz gibi genelde negatifler ortak olur bunda neden öyle yapmışlar ben de bi anlam veremedim ben sanırım türkiyede bu tip pil bulamıycamIki arti paralel ama eksi de paralel olmaz.
O zaman iki ayrı pil kullanmanın anlamı kalmıyor demek ki bir bildikleri yaptıkları bir uygulama var
Iki paralel pil kullanmaktansa tek bir tane pil kullanılabilir bir anlamı yok yani
Bunun da pili aslında 2 adet panasonic markalı pil. Ama bağlantı olayını çözemedim ben yapan yerlere anlatsam eksiler ayrı artılar ortak olacak diye kesin olmaz öyle diyeceklerIki ayrı pil bulup birlestirilebilir belki.
İlk önce üzerindeki yazıların fotosunu çekinEvet malesef kulaklık oama öyle bir fiyat kesinlikle vermedim
Cell 1 ve cell 2 negatifleri ve ortak pozitif diye okudum ben onu. Ama dediniz gibi genelde negatifler ortak olur bunda neden öyle yapmışlar ben de bi anlam veremedim ben sanırım türkiyede bu tip pil bulamıycam
Evet tek parça onu verip bu ölçülerde ve kapasitede pil yapın mı diyeyim bir de çıkışları da sökülenle aynı yerlerden alın derimorijinal batarya tek parça ise ver onlar yapar.
aynen onu verince onlar aynısını yapıp verirler.Evet tek parça onu verip bu ölçülerde ve kapasitede pil yapın mı diyeyim bir de çıkışları da sökülenle aynı yerlerden alın derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?