1N4008 Üye Katılım 19 Ocak 2026 Mesajlar 233 Puanları 16 27 Ağu 2026 #1 resimdeki 3S 40 amper bms kartı ile 2 batarya yaptım ama ntc bağlamayı unuttum. kartı bugün inceleyiince gözüme çarptı ntc bağlantı kısmı var acaba sorun teşkil eder mi ? birde ntc en ilk başta mı bağlanıyor en sona mı fark eder mi ?
resimdeki 3S 40 amper bms kartı ile 2 batarya yaptım ama ntc bağlamayı unuttum. kartı bugün inceleyiince gözüme çarptı ntc bağlantı kısmı var acaba sorun teşkil eder mi ? birde ntc en ilk başta mı bağlanıyor en sona mı fark eder mi ?
VARIAC Üye Katılım 22 Haz 2008 Mesajlar 319 Puanları 31 28 Ağu 2026 #2 üzerinde smd ntc takılı zaten. harici olarak takmak için pad bırakılmış ayrıca
Konu Sah KS 1N4008 Üye Katılım 19 Ocak 2026 Mesajlar 233 Puanları 16 28 Ağu 2026 #3 VARIAC' Alıntı: üzerinde smd ntc takılı zaten. harici olarak takmak için pad bırakılmış ayrıca Genişletmek için tıkla ... bunların üzerinde ntc var mı ?? 2 tane lehim yeri gördüm oraya sonradan biz bağlamamız lazım diye düşündüm... ??
VARIAC' Alıntı: üzerinde smd ntc takılı zaten. harici olarak takmak için pad bırakılmış ayrıca Genişletmek için tıkla ... bunların üzerinde ntc var mı ?? 2 tane lehim yeri gördüm oraya sonradan biz bağlamamız lazım diye düşündüm... ??
rsimsek Profesyonel Üye Katılım 3 Haz 2010 Mesajlar 5,335 Puanları 1,231 Konum Anadolu yakası 28 Ağu 2026 #4 Pillerin ısınma durumunu tespit için kablolu ntc de takılıp pillerden birinin gövdesine temas ettirilmesi bir tık daha güvenlik sağlayabilir.
Pillerin ısınma durumunu tespit için kablolu ntc de takılıp pillerden birinin gövdesine temas ettirilmesi bir tık daha güvenlik sağlayabilir.
VARIAC Üye Katılım 22 Haz 2008 Mesajlar 319 Puanları 31 28 Ağu 2026 #5 evet üzerinde ntc var hali hazirda. onu söküp harici de takılabilir. Ancak gerek var mı? bence yok
Konu Sah KS 1N4008 Üye Katılım 19 Ocak 2026 Mesajlar 233 Puanları 16 28 Ağu 2026 #6 VARIAC' Alıntı: evet üzerinde ntc var hali hazirda. onu söküp harici de takılabilir. Ancak gerek var mı? bence yok Genişletmek için tıkla ... üzerinde varsa sökmeye gerek yok ben ntc biz kendimiz monte ediyoruz diye düşündüm...
VARIAC' Alıntı: evet üzerinde ntc var hali hazirda. onu söküp harici de takılabilir. Ancak gerek var mı? bence yok Genişletmek için tıkla ... üzerinde varsa sökmeye gerek yok ben ntc biz kendimiz monte ediyoruz diye düşündüm...
rsimsek Profesyonel Üye Katılım 3 Haz 2010 Mesajlar 5,335 Puanları 1,231 Konum Anadolu yakası 28 Ağu 2026 #7 Üzerindeki ntc pillerin ısısı için mi yoksa kartın ısınması için mi? Kartın üzerinden pillerin ısısının kontrolünün pek mümkün olacağını sanmıyorum.
Üzerindeki ntc pillerin ısısı için mi yoksa kartın ısınması için mi? Kartın üzerinden pillerin ısısının kontrolünün pek mümkün olacağını sanmıyorum.
Mustafa KABADAYI Profesyonel Üye Katılım 15 Ağu 2012 Mesajlar 2,334 Puanları 481 Yaş 40 Konum KASTAMONU 29 Ağu 2026 #8 En kaliteli bms kartlarında bile kablolu ntc var. 10 k kablolu ntc varsa elinizde boşta duran yere ekleyin
En kaliteli bms kartlarında bile kablolu ntc var. 10 k kablolu ntc varsa elinizde boşta duran yere ekleyin