BMS Li-ion ile Paralel bağlanır mı?

Best0665

Üye
CX017 Dronumuzun üzerindeki pili Li-ion a çevirmek istiyorum. Üzerinde LiFePo 3.7v 1800mAh 25C pil var.
Li-ion 18650 kullanacağım.
Anlık akımı yakalayabilmek için 3ad. 18650 15A pili paralel bağlasam olur mu?

Koruyucu 1S 15A den daha yüksek amper kapasiteli Li-ion BMS bulamadım.
https://www.komponentci.net/1s-15a-bms-37-v-18650-lityum-pil-koruma-devresi-pmu6248

Her bir pille 15A BMS bağlayıp sonra BMS çıkışlarını paralel bağlasam 45A e ulaşabilirmiyim?
Yorumlar için şimdiden teşekkürler.

güzel insan, dronunuzda büyük ihtimal fırçasız motorlar var, işinizi garantiye almak için ani yüklenmeler yapmayınız. son derece soft hareketlerle kullanınız. ani yüklenmeler motorun yüksek akım çekmesine sebep olur, taze bataryanız bunu karşılayamayabilir.

ilk önce pillere bu amcaları çakacaksın, sonra paralel yapıp tek çıkıştan kullanacaksın. benim anladığım bu.

Merhaba, dron için 18650 piller pek uygun olmaz. Li-po veya Lifepo gibi piller uygundur. Hem C değerinin yüksekliği,hemde pilin toplam ağırlığı çok önemli dir. 25 C yerine 15 C değerinin işinize yarayacağını nereden biliyorsunuz. Orijinali 25C ise ,yenisi de en az 25C veya daha büyük bir C değerinde olmalıdır.

bırakınız denesin ve olmayacağını görsün, şimdi ben/biz olmaz diyeceğiz. yirmi tane soru soracak neden, nasıl, niçin diye. en basiti ağırlık ve amper diyeceğiz, denemekten zarar gelmezz değil mi diye soracak. paralel bağlantı 15+15+15=45 eder güzel insan siz bize bakmayın devam edin ama lütfen sonucu bildirmeyi unutmayınız. unutmamak gerekir matematik yanılmaz. desem de inanmayın.

Merhaba, Sn.paskomya tamam denesin de istediği kadar 15C yi paralel bağlasın yinede 15C olur. 16 C olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…