Kapıyı kapatıp programı başlatıyoruz. Kapı açık arızası veriyor bir kaç dakika sonra kilitleyip yıkamaya başlıyor. bazen de başlamıyor fişini çekip bir saat bekletince kendine geliyor geç kilitleme ile çalışma başlıyor.
kilit arızası diye iki defa kapı kilit emniyeti değişti sorun değişmedi.
arıza nerede olabilir.
Kapıyı kapatıp programı başlatıyoruz. Kapı açık arızası veriyor bir kaç dakika sonra kilitleyip yıkamaya başlıyor. bazen de başlamıyor fişini çekip bir saat bekletince kendine geliyor geç kilitleme ile çalışma başlıyor.
kilit arızası diye iki defa kapı kilit emniyeti değişti sorun değişmedi.
arıza nerede olabilir.
alakartta sıkıntı bulamadım bir ihtimal röleyi değiştirdim alakartta takip sonucu kapı kilidinden motora bağlantı vardı en son motorun kablosunu sökünce sorunsuz çalışmaya başladı
Kartı patlatma riski var. Bu nedenle tavsiye etmem.
Kilit üzerinde gerilimle şişen ve tekrar eski haline gelen bir parça var. Kilit tamiri önermem ancak kart sağlamsa kilit değişmeli.
alakartta sıkıntı bulamadım bir ihtimal röleyi değiştirdim alakartta takip sonucu kapı kilidinden motora bağlantı vardı en son motorun kablosunu sökünce sorunsuz çalışmaya başladı
Kapı kilidini bilmeden şöntlemiş oldun. Makinen çalışır; lakin bir süre sonra ya kilit mandalı takılı kalıp kapak açılmaz veya kartı bozar. Kablo tesisatında oksitlenme veya motordan gelen kömür tozu var ve temassızlık yapıyor. Selametle.