Bosch Bulaşık Makinesi ısıtma sorunu

Bosch SMS58M82TR Bulaşık makinesi evimde var.fakat programa başladığında ısıtmaya başlıyor ve yarıda kesiyor aynı zamanda kurutmayı gerçekleştirmiyor. Bazen de programı sorunsuz tamamliyor hem suyu isıtıp hemde kurutuyor. Duruma istinaden bende reziztansi kontrol ettim 19 ohm çıktı. Rezistansin üzerine dahili olan 3 bacaklı NTC yi oda sıcaklığında ve 9.1k 9.1k ve 18.2 kaç ölçtüm (1-2, 2-3, 1-3 bacakları) bunlarda sorun göremedim. Bu sefer karta yöneldim 2 tane kondansatör 220 nanofarat olması gerekirken biri 9 nanofarat biri 170 nanofarat çıktı(ölçüm kondansatör devreden sökülerek yapılmıştır) ve onlarıda değiştirdim ve makinayı çalıştırdım lakin sorun devam etmektedir. Suyu ısıtıyor fakat elini yakacak derece de değil (Eco 50 programında) . Bobin bacaklarını ve çekip çekmediğine baktım. Yine de sorun düzelmedi. Daha önce bir sorunla karşılaşmis olan varsa yardımcı olabilir mi

Ekli dosyalar

• 20260918_201747.webp
    144.3 KB · Görüntüleme: 4
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…