serseri26 Üye Katılım 25 Tem 2010 Mesajlar 6 Puanları 1 Yaş 44 4 Tem 2019 #31 serseri26' Alıntı: motor çalışmaya başladı fakat ışık hala yanıp sönüyor ve çok az soğutma yapıyor.karlanma yok sadece su damlacıkları var. Genişletmek için tıkla ... Ürüne servis çağırdım.Gaz kaçağı varmış.Ürün bir miktar bedel karşılığı yenisi ile değiştirilecek.
serseri26' Alıntı: motor çalışmaya başladı fakat ışık hala yanıp sönüyor ve çok az soğutma yapıyor.karlanma yok sadece su damlacıkları var. Genişletmek için tıkla ... Ürüne servis çağırdım.Gaz kaçağı varmış.Ürün bir miktar bedel karşılığı yenisi ile değiştirilecek.
kaptan07 Üye Katılım 16 Ara 2023 Mesajlar 2 Puanları 1 Yaş 39 16 Ara 2023 #32 Selam Siemens KG86NAW30N model buzdolabının ekranı bu şekilde sapıttı ve Ekran ledi(mavi ışık ve yazılar) yanıp sönüyor. Sorun hakkında bilgisi olan yardım olursa çok sevinirim ?
Selam Siemens KG86NAW30N model buzdolabının ekranı bu şekilde sapıttı ve Ekran ledi(mavi ışık ve yazılar) yanıp sönüyor. Sorun hakkında bilgisi olan yardım olursa çok sevinirim ?