taylan23
Üye
arkadaşlar 6 ay önce eşyalarımı depoya taşıttım, sonra taşındım buz dolabım 6 ay depoda kaldı. eve taşındıktan sonra buz dolabının içini bir açtım hertarafı küflenmişti içinde birşey olmamasına rağmen ,neyse temizledik fişini taktık üst tarafın soğutmadığını gördük servis çağırdık, kompresörü şıkışmış değişmesi lazım dedi ve 500 tl para istedi sonra dışardan bir usta çağırdık değişmesine gerek yok dedi gaz bastı birde kalem şeklinde bir tüp vardı onu değişti 150 tl para istedi tamam oldu dedi bu sizi bayağı idare eder dedi. çalışıyordu fakat eskisi gibi soğutmuyordu alt kısmı, eskiden 8 derecede bile suyu aşılamadan içemezdik 5 e almama rağmen su çokta soğuk değildi.. geçen gene arızalandı adamı aradım komprösörü değişmemiz lazım dedi.. elekrolüx marka komp var dedi 250 tl ye değişeyim dedi, a sınıfımı diye sordum ,bilmediğini yeni nesil nofrostlara bunu taktığını söyledi..
başka bir usta aradım embreco a sınıfı 300 tl ye takarım dedi.. sizce hangi markayı taktırayım? birde 1/4 . 1/5 varmış hangi modeli olsun?
fiyatları nasıl sizce bana pahalı geldi
yetkili serviste bir arkadaşım var 390 tl ye orjinalini takayım dedi?
başka bir usta aradım embreco a sınıfı 300 tl ye takarım dedi.. sizce hangi markayı taktırayım? birde 1/4 . 1/5 varmış hangi modeli olsun?
fiyatları nasıl sizce bana pahalı geldi
yetkili serviste bir arkadaşım var 390 tl ye orjinalini takayım dedi?