O entegre 75176 haberleşme entegresi ve bozuk durumda
bazı firmalar kendine özel adetli üretim yaptırılar ve kendi istedikleri kodu bastırtırlar adına tekelleşme mi dersiniz devre için gizlilik mi dersiniz bilemedim dediğim türde malzeme olabilir ama devreden 3 aşağı 5 yukarı ne olduğu iyice araştırılıp bulunabilir düşüncesindeyim dediğiniz gibi diyot olabilir kondansatör olabilir vs...kolay gelsin...saygılar...Merhabalar
Çalışmayan bir devre kartının üzerinde, bozuk olduğunu tespit ettiğim iki "ST microlectronics" diyodu (Biri "Z4" etiketli ki sanırım zener , diğeri "D20") değiştirmek için sipariş vermek istedim. Fakat sitesine ürün kodu veya datasheet için girdiğimde bunları bulamadım sanki böyle bir ürün üretmemişler, topluluğuna (https://community.st.com) yazdım kimse cevap vermedi. Ben mi aramayı bilmiyorum yoksa üzerindeki kodları mı yanlış alıyorum anlamadım, 1 aydır arıyorumsonuç yok. Bu diyotları bulmamda bana yardımcı olur musunuz?
Arkadaşın yukarıda yazmış olduğu msjda bulunan linke baktığımda oradaki entegrenin ne olduğunu yazdım. Ki o entegrede bariz bozuk. Ark. Fotoları ni çekmiş ama devre hakkında bilgi vermemiş. Yani bu kart nedir ne iş yapar devrenin hangi bölümü bunlar önemli seyler. Yani daha açık net birşeyler yazmaktan sa sadece diyodun resmini çekip bu nedir demek biraz garip.Konusu geçen parça diyot. İyi bakınız. Konuları karıştırdınız sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?