hearthief Paylaşımcı üye Katılım 1 Mar 2017 Mesajlar 1,222 Puanları 106 4 Mar 2019 #11 VIPer53SP Application note ve özel yapım devrelerde kullanılanlar size yerine kullanacak eleman için fikir verebilir.. Bir de Viper'ın bu arıza sonrasında bozulmadığından emin misin, o zener vb bozulduysa viper kesin bozulmuştur.. Ekli dosyalar 3cd00020706.pdf 670.9 KB · Görüntüleme: 5 Son düzenleme: 4 Mar 2019
VIPer53SP Application note ve özel yapım devrelerde kullanılanlar size yerine kullanacak eleman için fikir verebilir.. Bir de Viper'ın bu arıza sonrasında bozulmadığından emin misin, o zener vb bozulduysa viper kesin bozulmuştur..
Konu Sah ayucelen Üye Katılım 8 Haz 2018 Mesajlar 3 Puanları 1 Yaş 24 5 Mar 2019 #12 hearthief' Alıntı: VIPer53SP Application note ve özel yapım devrelerde kullanılanlar size yerine kullanacak eleman için fikir verebilir.. Bir de Viper'ın bu arıza sonrasında bozulmadığından emin misin, o zener vb bozulduysa viper kesin bozulmuştur.. Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim hem bu benim sorunumu çözdü hemde nasıl araştıracağımı öğrendim , yanmış olan zener DZ3 e karşılık geliyor- ki o da SOD-57 paketli BZT03C200 imiş, bendeki karta ise smb paket gerekiyor, şimdi onu araştırayım.
hearthief' Alıntı: VIPer53SP Application note ve özel yapım devrelerde kullanılanlar size yerine kullanacak eleman için fikir verebilir.. Bir de Viper'ın bu arıza sonrasında bozulmadığından emin misin, o zener vb bozulduysa viper kesin bozulmuştur.. Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim hem bu benim sorunumu çözdü hemde nasıl araştıracağımı öğrendim , yanmış olan zener DZ3 e karşılık geliyor- ki o da SOD-57 paketli BZT03C200 imiş, bendeki karta ise smb paket gerekiyor, şimdi onu araştırayım.