Bu Devreyi Direk çalıştırabilirmiyim?

musa koca

Üye
Resimlerini eklediğim devre uv led çalıştırıyor pilli bir devre 60 ve 180 sn çalışıp kapanıyor ve yine açısı çok değişirse yine kapanıyor ben bu ledleri sürekli aç-kapa şeklinde çalıştımak istiyorum ama bu mümkün mü_

Ekli dosyalar

• 1.webp
    143.5 KB · Görüntüleme: 64
  • 2.webp
    173.5 KB · Görüntüleme: 64
  • 3.webp
    28.9 KB · Görüntüleme: 53
  • 4.webp
    25.3 KB · Görüntüleme: 67
Evet, bu tamamen siziin bilgi seviyeniz ile ilgili, devreyi takip edip açma kapama fonksiyonunu takip edebilirsiniz.
Ancak daha kolayu UV Led alıp sürekli çalıştırabilirsiniz.

Tabi bu arada kendinize veya başkalarına zarar vermemeniz çok önenli.
UV ışını limitlrine uymak şart.

Be sitedeki ürünlere bakın, linkteki led 20W, dikkatli olun:

https://www.ledurunleri.com/uv-led-power-led-20w-32-34v-700ma-390-395nm

ahmet hocam teşekkürler cevap için linkdeki ürün olmaz bana uvc led lazım onlarda pahalı bu üründe ise hali hazırda 4W toplam ve 6 led var. sorun sadece 180 saniyede sönmesi

ben bunu hidrojen peroksit ile sararan plastikleri beyazlatmada denemek istiyorum bir kutunun içnde güneş olmadığı zamanlar için

ben devreyi takip edemiyorum malesef bunu birine yaptırmak istesem sitedeb yardımcı olacak birileri varmıdır?

Eğer ledlerin UVC olduğuna eminseniz yani dalga boyu 280-265nm aralığında ise o da bulunabilir, veya "işi bilen" biri, o ledleri sürekli yakabilmek için led bağlsntılarını akım sınırlama direnci ile seri bağlayarak yapabilir

Ahmet hocam ledler UVC üstünde yazıyor çok uyduruk bişey değil pandemi zamanında mikrop öldürücü dezenfektan olarak yapılmış, şuan tanesi 300-400 lira bunların sanırım aleti 350 ye aldım tanesini

Yandığı anda R30 direnci ile şase arası voltajı ölmeyi dene, 5v mu göreceksin dönüş yap?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…