Hsnslmz113
Üye
Sanırım fabrika ayarlarına dönerek güncel yazılımdan kurtulabilirim. Tabi emin değilim. Güzelim cihaz kağnı arabası gibi açılmak bilmiyor açılıyor donuyor. Bir uygulamaya giriyoruz kafasına göre atıyor.Güncellemede birşeyleri yanlış yapmışlar demek ki. Ben stabil çalışan hiçbir ürünün güncellemesini kolay kolay yapmam. Yapacaksamda stabil olduğuna emin olduğum sürüme geçerim. Mesela Apple ın güncellemelerle telefonları yavaşlattığı ortaya çıkmış baya bir tepki almıştı bir dönem. Yazılımı geri döndürme şansınız yoı mu?
yanlış bilgi verdin herzaman en güncel cihaz en verimlidir...Şikayet var sitesine baktım da firmayla ilgili çok şikayet var. Siz garantisi varken biran önce servise gönderin bence.Fabrika ayarına dönmek yazılımı eski haline getirmez.
Hayırdır neden kızdın @confickerbelasi yanlış birşey mi söyledik?
Yanlış olan tarafı nedir? Yazılımda bazı hataları giderelim derken başka hatalara sebep olabiliyorlar. Hatalar giderile giderile sonunda kararlı bir sürüm ortaya çıkıyor. O hatalar giderilene kadar arada kobay olmak isteyenler her gelen sürümü yükleyebilir tabiki.yanlış bilgi verdin herzaman en güncel cihaz en verimlidir...
cahil cahil güncelleme karşıtı olma aynı şekilde aşı karşıtı cahillerde peydah oldular sorun olursa yeniden güncelle.Yanlış olan tarafı nedir? Yazılımda bazı hataları giderelim derken başka hatalara sebep olabiliyorlar. Hatalar giderile giderile sonunda kararlı bir sürüm ortaya çıkıyor. O hatalar giderilene kadar arada kobay olmak isteyenler her gelen sürümü yükleyebilir tabiki.
Her güncel yazılım en verimli yazılım demek değildir. Apple örneğini verdim. Adamlar performans için bir sürü para döküp aldığınız cihazı size sormadan yavaşlatarak daha verimli hale getiriyorlar. Yani her zaman en güncel cihaz en verimlisi demek değildir.
Buyurun: https://webrazzi.com/2020/11/19/apple-skandal-icin-113-milyon-dolar-odemeyi-kabul-etti/
Aşı karşıtı değilim ama o aşıları vurulanların çoğu bin pişman şimdilerde.cahil cahil güncelleme karşıtı olma aynı şekilde aşı karşıtı cahillerde peydah oldular sorun olursa yeniden güncelle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?