Raunchy Üye Katılım 6 Şub 2023 Mesajlar 199 Puanları 1 8 Ağu 2023 #1 Bunu gece yanan bahce lambaları dan söktüm minik bir ledi bile yakamadi güneş paneline zarar mi verdim veyatta Panel değil mi çünkü elimde bir panel var ve hiç benzemiyor ( NOT : Cama Benziyor Hatta Cam O Yüzden Sordum
Bunu gece yanan bahce lambaları dan söktüm minik bir ledi bile yakamadi güneş paneline zarar mi verdim veyatta Panel değil mi çünkü elimde bir panel var ve hiç benzemiyor ( NOT : Cama Benziyor Hatta Cam O Yüzden Sordum
Mustafa KABADAYI Profesyonel Üye Katılım 15 Ağu 2012 Mesajlar 2,061 Puanları 481 Yaş 38 Konum KASTAMONU 8 Ağu 2023 #2 Merhabalar. Bu bir güneş pili evet lehim yerlerinden ölçüm yapılmalı.
Konu Sah Raunchy Üye Katılım 6 Şub 2023 Mesajlar 199 Puanları 1 8 Ağu 2023 #3 Mustafa KABADAYI' Alıntı: Merhabalar. Bu bir güneş pili evet lehim yerlerinden ölçüm yapılmalı. Genişletmek için tıkla ... TEŞEKKÜRLER
Mustafa KABADAYI' Alıntı: Merhabalar. Bu bir güneş pili evet lehim yerlerinden ölçüm yapılmalı. Genişletmek için tıkla ... TEŞEKKÜRLER
Konu Sah Raunchy Üye Katılım 6 Şub 2023 Mesajlar 199 Puanları 1 17 Ağu 2023 #4 Mustafa KABADAYI' Alıntı: Merhabalar. Bu bir güneş pili evet lehim yerlerinden ölçüm yapılmalı. Genişletmek için tıkla ... Elektrik felan üretmiyor sokmeden önce çalışıyordu hiç bir yerinde de birşey yok yardımcı ol lütfen
Mustafa KABADAYI' Alıntı: Merhabalar. Bu bir güneş pili evet lehim yerlerinden ölçüm yapılmalı. Genişletmek için tıkla ... Elektrik felan üretmiyor sokmeden önce çalışıyordu hiç bir yerinde de birşey yok yardımcı ol lütfen
AG Mehmet Profesyonel Üye Katılım 20 Tem 2022 Mesajlar 1,785 Puanları 281 Yaş 71 17 Ağu 2023 #5 Ölçü aletiniz varmı?
Konu Sah Raunchy Üye Katılım 6 Şub 2023 Mesajlar 199 Puanları 1 17 Ağu 2023 #6 AG Mehmet' Alıntı: Ölçü aletiniz varmı? Genişletmek için tıkla ... Maalesef yok
Mustafa KABADAYI Profesyonel Üye Katılım 15 Ağu 2012 Mesajlar 2,061 Puanları 481 Yaş 38 Konum KASTAMONU 17 Ağu 2023 #7 Küçük bir LED varmı elinizde 3 voltla çalışan falan olur
Konu Sah Raunchy Üye Katılım 6 Şub 2023 Mesajlar 199 Puanları 1 18 Ağu 2023 #8 Mustafa KABADAYI' Alıntı: Küçük bir LED varmı elinizde 3 voltla çalışan falan olur Genişletmek için tıkla ... Onu da yakmıyor önceden denemiştim ikisini birbirine bağladim yarın deneyeceğim
Mustafa KABADAYI' Alıntı: Küçük bir LED varmı elinizde 3 voltla çalışan falan olur Genişletmek için tıkla ... Onu da yakmıyor önceden denemiştim ikisini birbirine bağladim yarın deneyeceğim