E yani bunu biliyoz hocam
YN: yüksek gerilim tarafında yıldız bağlı nötr noktası dışarı çıkartılmış bağlantıÇok değerli arkadaşlar uzun bir sürenin ardından yazı yazmanın heyecanlı yaşıyoruz Arkadaşlar bir şantiyede böyle bir trafoya denk geldim Uzaktan etiketine baktım bundan soruyor Tamam Yüksek gerilime Yıldız nötr tarafı da yıldız da öteki i i i
Harfler ile oluyor ne anlama geliyor Bilen varsa paylaşsın Selamlar saygılarEkli dosyayı görüntüle 52019Ekli dosyayı görüntüle 52020
Ahmet hocam tesekur ederim fakat standart trafolardan biraz farkli degilmi sizce yani niye bu kadar sargi eklesinler kiYN: yüksek gerilim tarafında yıldız bağlı nötr noktası dışarı çıkartılmış bağlantı
İİİ: Herbir faz için 3 adet birbirine seri bağlı bobinleri ifade ediyor,ve seri bağlı bobinler de birbirine üçgen bağlantı ile bağlanmış.ondan dolayı sembolde YNd olarak ifade edilmemiş
sekonder zıgzak baglantı, Dagıtım yuk esıt olmıyan, özellıkle ufak köy mahalle dagıtım sebekelerınde kullanılır. Treafo sargıları eşit yüklensın amaçlanır.
Selamlar.Ahmet hocam tesekur ederim fakat standart trafolardan biraz farkli degilmi sizce yani niye bu kadar sargi eklesinler ki
Acaba saglam olsun diyemi
Dogal kompanzasyon yapsin diye mi
Harmonik ler icin mi ne olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?