Bu sayfayı nasıl yapmışlar

Kodlarına bakınca javascript kullandıklarını görürüz, epey zaman geçti çoğu html bilgisini unuttum, sizin bilginiz ne alemde ne kadar? Html?
 
python öğrenmeye başladım. daha yolun başındayım.
 
Php ve python ile web tasarımı yapılmaz web tasarım sadece htm, html ile yapılır ancak programlama tarafında php, asp(C#, veya Visal Basic) yöntemleri kullanılmak ile beraber sayfa içerisinde veya bir kaynaktan çağırılarak Java Script ve visual basic scriptlerinden faydalanılır bunların yanında görsellik için Css stil kodlarından yararlanılır ki bunlar sayfa içerisindeki nesnelerin ebatlarını, renklerini vb. özelliklerini tutarlar.

by levent Beyin dediği gibi vermiş olduğunuz sitenin kaynağına bakrsanız içerisindeki Scriptleri görebilir hatta kopyalayıp kendi projelerinizde kullanabilirsiniz.
 
Bağlantı olarak vermek istediğiniz kelimeyi, cümleyi yazıp, seçtikten sonra üst tarafta bulunan zincir simgesine basarak (ya da Ctrl-K tuşlarına basarak) bağlantı ekleyebilirsiniz.

 
teşekkürler, bu yapılan işlemin bir ismi var mı? aynı şeyi bu forum dışında başka biyerde yapmak istesek nasıl yaparız?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…