Ülkenin ormanları yanarken üstelik geçen sene rekor miktar orman yandığı halde videolarda bahsedilen konular ve görüntülerin hepsini uydurma diye yorumlamak akıl tutulmasıdır.
Ama ben sizin akıl tutulması yaşadığınızı sanmıyorum. yaptığınız daha çok bilinçli olarak gerçekleri sulandırmak, örtbas etmek ve diğer sabotajlara sosyal zemin hazırlamak.
200 metre mesafeli kozalaklar..
piknikte yüzlerce kozalak yaktım. hiçbiri patlayıp 10cm bile uzağa gitmedi.
İş iftira atmaya doğru evrildi sonunda. (bunun için dip not: Ahzap 58).
Bakın ,Nikten yada yazdıklarımdan anlaşılmıyor olabilir ama ben profesyonel olarak çalışan bir "Arama Kurtarma Teknisyeniyim " ve sizin gibi bu işleri iki tane youtube videosu izleyip bu işlere yorum yazmıyorum.
Benim işim bu, yeri geliyor Afet bölgesinde sosyal yardım görevi ,yeri geliyor mültecilerin kampında görevli yeri geliyor enkaz altından depremzede kurtarma ve yine yeri geliyor yangın/heyelan gibi afetlerde görev alıyorum. Aldığım eğitim, tatbikatlar, okuduğum dökümantasyonlar v.s bu işler üzerine.
Siz ise hayatınızda bulunmadığınız ortam ve dinamikler üzerine yorum yapıyor ve kendi tecrübelerinizden tümevarım yoluna gidiyorsunuz. Ben görmediysem/deneyimlemediysem yoktur gibi son derece kısır bir mantığa dayanıyorsunuz ki kozalak meselesi sadece buna örnektir. ( Bu arada Sayın
@otohat a teşekkür ederim , konuya dair bir örnek video koymuş üste)
Dolayısı ile kimin sosyal sabotaja zemin hazırladığı, kimin gerçekleri sulandırıp insanları manipüle etmek istediği, kimin gerçeklerin üzerini kapatarak suçluyu hep başka yerde aramak istediği benim açımdan aşikardır.
Ayrıca yine söylüyorum, masa başında ahkam kesmek yerine gidip bir orman yangınında görev alın,sahayı bir görün olan bitene şahit olun ondan sonra uzaydan lazerle yakıyorlar, füze attılar, uçan daire düştü o yüzden yandı deyip neye inanırsanız inanın...
Bunu yapmayacaksanız da 35bin km'den bir ormanı yakacak lazer nasıl çalışır, bunun için gereken güç, uydunun büyüklüğü , lazer tespit ve ikaz sistemleri (LWS) gibi konularda bilimsel ve matematiğe dayanan argümanlar sunun ki kim doğru söylüyor kim bir şeyleri çarpıtıyor herkes görsün ve öğrensin.
Nihayetinde hepimizin aradığı şey gerçeğin ta kendisi değil mi?